Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bierzecie jakies witaminki poza kwasem foliowym rzecz jasna;)
Czytalam na innych forach, ze staraczki wcinaja witaminy dla ciezarnych i karmiacych. Moze by sprobowac....hmm
Ja poza folikiem biore magnez z wit b6 i pije siemie, ale to bardziej ze wzgledu na dolegliwosci zoladkowe. Przy okazji na sluz pomaga i cera sie poprawila:) -
Centrum ma duze tabletki z tego co pamietam. Kiedys mialam, ale te zwykle.Ledwo przechodzily mi przez gardlo;) musze poszperac w necie i porownac sklad wszystkich specyfikow. Wrzuce nam tutaj moze sie przyda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 21:51
-
czesc dziewczyny jak tam niedziela leci?u mnie jak zawsze pranie sprzatanie chociaz w sobote sprzatnelam cala chalupe no ale imprezka byla wieczorem i znowu syf niestety:(
od jutro zaczynam mierzyc tempke bo juz 7dzien cyklu jeszcze troszke i zaczynamy dzialania:)Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oliwia85 u mnie tez 7d.c ja niestety nie bede mierzyla temp. Mam prace zmianowa i w ogole mi sie to wszystko kupy nie trzyma....Nie moge wyznaczyc sobie jednej stalej godziny pomiaru. Szkoda.... Ale obs sluz i szyjke.
Ja caly dzien sama. M w pracy. Wroci jutro. Obejrze sobie masterchefa i chyba poloze sie spac.Iwka lubi tę wiadomość
-
Dukan23 wrote:Witaj Oliwko:)
Ja zaczynam starania za 2 dni
widze ze jestesmy prawie rowno:)ja zaczynam starania dopiero za 7dni:)
inga to moze testy owulacyjne zrob dla potwierdzenia?
ja w sumie mierze tempke robie testy i jeszcze mam monitoring za8dni:)wszystko pelno para hahaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
inga no to rowno zaczniemy serduszkowac ja od nd zaczynam bo to bedzie moj 13dzien owulacji,zawsze mialam owulke na 14dzien ale od miesieca kiedy zaczelam sie starac wszystko sie przesunelo wiec teraz sama jestem ciekawa kiedy mi wypadnie,ale jestem spokojna bo ide do mojego gina i bede wiedziec wszystko na 100procent:)
-
nick nieaktualnywitam nocnie
wczoraj (niedziela) zrobiłam badania w jedynym otwartym (24h 7dni w tyg)w Kato Laboratorium Diagnostyka (przeważnie w nim robię ale bliżej osiedla )
zrobiłam w pakiecie i mam -FSH.LH,Estradiol,Progesteron,Prolaktyna ,TSH -94zł + pobranie 4zł i jeszcze dodatkowo cukier bom ciekawa czy w normie jest ,wyniki w środę do odbioru ale może we wtorek już na necie będę mogła zobaczyć ...
pozdrawiam
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:inga no to rowno zaczniemy serduszkowac ja od nd zaczynam bo to bedzie moj 13dzien owulacji,zawsze mialam owulke na 14dzien ale od miesieca kiedy zaczelam sie starac wszystko sie przesunelo wiec teraz sama jestem ciekawa kiedy mi wypadnie,ale jestem spokojna bo ide do mojego gina i bede wiedziec wszystko na 100procent:)
No kochana musimy sie ladnie postarac w tym miesiacu;) w koncu tytul watku zobowiazuje;) grudniowe mamusie:) ja tez jestem spokojniejsza dzieki monitowi -ide juz za dwa dni zobaczymy co tam rosnie:) Wiem ze babeczka jest rzetelna i mńie ńie oleje jak ostatni gin:/
Odliczamy do serduszek:)!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 11:47
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
o fajnie ze juz za 2dni idziesz ja dopiero w poniedzialek ale juz wtedy powino byc u mnie blisko owulacji wiec akurat:)
inga ja tez wierze mocno ze sie uda jak by milo bylo na swieta juz byc w ciazy inaczej nie wyobrazam sobie:(Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny