Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja jestem wogole inna - zawsze bole na @ odczuwałam tak okolo 10 dni przed @ teraz dwa dni byly takie ze je odczuwalam - przychodzily falami - a teraz nic.. co do piersi sutki nie bola - sa wrazliwe ale nie bola jakos strasznie piersi zawsze od owulki do @ mnie naiwaniały przestrasznie - teraz dopieor wczoraj zaczełam odczuwac wrazliwe piersi przy dotyku - takie uczucie ciezkosci i jakby byly nabrzmiałe ;/ jak schodze po schodach to mam wrazenie ze sie zaraz urwa co do sluzu ja od kilku dni mialma wodnisty pozniej kremow a dzis wodnisty kremowy i rozciagliwy fulll opcja wypas co rusz latam do kibelka bo mysle ze dostalam @
-
Ania_84 wrote:To ja jestem wogole inna - zawsze bole na @ odczuwałam tak okolo 10 dni przed @ teraz dwa dni byly takie ze je odczuwalam - przychodzily falami - a teraz nic.. co do piersi sutki nie bola - sa wrazliwe ale nie bola jakos strasznie piersi zawsze od owulki do @ mnie naiwaniały przestrasznie - teraz dopieor wczoraj zaczełam odczuwac wrazliwe piersi przy dotyku - takie uczucie ciezkosci i jakby byly nabrzmiałe ;/ jak schodze po schodach to mam wrazenie ze sie zaraz urwa co do sluzu ja od kilku dni mialma wodnisty pozniej kremow a dzis wodnisty kremowy i rozciagliwy fulll opcja wypas co rusz latam do kibelka bo mysle ze dostalam @
Ania u Ciebie to ja już widzę zileloną kropę wykresik masz ładniutki
ja też co chwilę do toalety chodzę bo wydaje mi się że okresu dostaję a tu dalej nicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 18:27
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dodinko podchodze do tego z dystansem - bo zawsze 12dpo tepka zaczynała spadac a do 11 dpo zawsze mialam 37 widac tam na dole jestem ciepla heheh
dodinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dodinko podchodze do tego z dystansem - bo zawsze 12dpo tepka zaczynała spadac a do 11 dpo zawsze mialam 37 widac tam na dole jestem ciepla heheh
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:dodinka i ania testujecie jutro?:)trzymam kciuki tez bym chciala juz moc testowac a u mnie to jeszcze pol wieku jak dla mnie;.
-
hejka ja też dziś lub jutro przeniosę sie na te wątek i prawdopodobnie na 5 grudnia możecie szykowac dla mnie miejscówkę bo juz dziś czuję małpiszonowe bóle, mam dużo śluzu i często biegam do wc aby sprawdzić czy juz nie przybyła
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam
trzymam kciuki za serduszkujące i testujące &&&
OOO mam część wyników na necie i jestem z tych akurat zadowolona glukoza
98,78 (N do 70-99 ) i TSH spadło z 4,18 do 0,983 (N 0,270-4,200) przy tabsach (oczywiście w tym dniu tabsa nie brałam)
dziś popołudniu powinny być kolejne,najpóźniej jutro rano FSH,LH,PRL,Progesteron,Estradiol...zobaczę jak się mają do wyników robionych przed @ i przed braniem lutki na wywołanie ...
chyba tak zrobię że powtórzę za parę dni glukozę na czczo i z obciążeniem zrobię,ale się ciesze bo kiedyś robiłam było 106 czy 108 jakoś tak ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 13:48
Paula55, mycha28 lubią tę wiadomość