Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja juz w domku dzien dzisiaj fajnie szybko zlecial od jutra codzienie pracuje wiec moze tez szybko pojdzie i tak do poniedzialku do monitoringu oby:)
aa zapomnialam o niedzielnych starankach wymecze mojego maksa heheInga, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak minal dzien? Ja caly dzien w pracy, ale zlecialo calkiem szybko i przyjemnie. Humory nam dopisywaly;)
Samira jak wyniki? Wiesz juz cos?
Jutro po 16 monitoring. Kurcze troche sie denerwuje... Byle do jutra
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga wrote:Hej dziewczyny jak minal dzien? Ja caly dzien w pracy, ale zlecialo calkiem szybko i przyjemnie. Humory nam dopisywaly;)
Samira jak wyniki? Wiesz juz cos?
Jutro po 16 monitoring. Kurcze troche sie denerwuje... Byle do jutra -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzis tez dzwonilam do gina umowilam sie na 20 listopada czy ten torbiel i polip po tabletkach sie wchlonol mam nadzieje ze tak ale sie troche martwie .
Bedzie dobrze!3mam kciuki:)
Zazdroszcze wolnego....ja jutro mam nocke ale za to potem dwa dni leniuchowania.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na jutro rano zanim mezus wroci zaplanowalam generalnie mycie powierzchni plaskich:) przyda im sie porzadne mycie, odkurzanie..... Moja kicia gubi siersc jak szalona. ciekawe czy moj plan sie powiedzie;) znajac zycie na planach sie skonczy:D
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga wrote:Na jutro rano zanim mezus wroci zaplanowalam generalnie mycie powierzchni plaskich:) przyda im sie porzadne mycie, odkurzanie..... Moja kicia gubi siersc jak szalona. ciekawe czy moj plan sie powiedzie;) znajac zycie na planach sie skonczy:D
-
oliwia85 wrote:a ja juz w domku dzien dzisiaj fajnie szybko zlecial od jutra codzienie pracuje wiec moze tez szybko pojdzie i tak do poniedzialku do monitoringu oby:)
aa zapomnialam o niedzielnych starankach wymecze mojego maksa hehe -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 milo, ze nie jestem sama w sprzataniu kociej siersci:) dziwne, bo na zime nie powinny gubic siersci, a tu wszystko fruwa w powietrzu.... A potem wbija sie w dywany. No i jeszcze kupilam jej tanszy zwirek do kuwety, ktory rozńosi po calym domu... Klei jej sie do lapek. W lidlu, tanioszka ale juz wiecej nie kupie.
-
Ewelina23 wrote:ja pozniej w piatek i sobote pracuje ale mam lekka prace jestem opiekunka 7 miesiecznego maluszka
Super praca:) ja jestem pielegniarka. Praca nie nalezy do lekkich, ale nie wyobrazam sobie innej;)
KolorowychEwelina23, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga wrote:Ewelina23 milo, ze nie jestem sama w sprzataniu kociej siersci:) dziwne, bo na zime nie powinny gubic siersci, a tu wszystko fruwa w powietrzu.... A potem wbija sie w dywany. No i jeszcze kupilam jej tanszy zwirek do kuwety, ktory rozńosi po calym domu... Klei jej sie do lapek. W lidlu, tanioszka ale juz wiecej nie kupie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 21:46
-
Tez wole dolozyc kila zloty wiecej. Lubie silikonowy i moja kicia chyba tez... O ile dziwńie to nie zabrzmi:) haha
Problem zwiru wokol kuwety mam z glowy odkad ma kuwete kryta. Rozniesie tyle co na lapkach wyniesie. Ale co tam kochana jest:) spimy razem jak M w pracy;) juz sie kolo mnie rozlozyla i czeka na mizianie;)