Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyńy
Juzo monitoringu. Pecherzykow jest sporo ale nie ma dominujacego. Endo ok. Najwiekszy 7 mm ale zakladajac ze do owu zostalo jeszcze ok 7 dni to maja szanse urosnac. Jade na kolejny monit we wt, bo w pt dr nie ma... Cytologia pobrana. Ginka bardzo fajna i konkretna. Mowi ze jak bedzie problem podstymuluje troche moje jajeczka w grudńiu pod kontrola usg a jak ńic z tego to zaleca koniecznie hsg. Kazala sie wstrzymac do stycznia z droznosCia. Zaufam jej chyba.
Oliwia slodka jest twoja Amelka:)
Lece na nocke buziakisamira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:zalecany jest właśnie 3dc dla tych dwóch hormonów ,chociaż tez wczoraj na necie czytałam ze można ewentualnie w czwartym ale lepiej tak jak zalecane zrobić
aj bo już nie wiem kiedy je robić jedni mówią że jak pierwszego dnia jest brązowe plamienie to trzeba uznać że to jest okres i pierwszy dzień cyklu a inni znowu że to nie okres i rozchodzi się o ten jeden dzieńsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydodinka wrote:aj bo już nie wiem kiedy je robić jedni mówią że jak pierwszego dnia jest brązowe plamienie to trzeba uznać że to jest okres i pierwszy dzień cyklu a inni znowu że to nie okres i rozchodzi się o ten jeden dzień
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:Inga to jeszcze maja Troche dni zeby urosły trzymam kciuki ja tez ide w pn na monitoring na 14:)
Mam nadzieje, ze moje jajeczka sie postaraja i zrobia mi mikolajkowy prezent:)
3 mam kciuki za Twoje
Wrocilam z nocki. Cale szczescie byl spokoj i cisza.
Prysznic i chwilka drzemki.
Milego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInga wrote:Hej dziewczyńy
Juzo monitoringu. Pecherzykow jest sporo ale nie ma dominujacego. Endo ok. Najwiekszy 7 mm ale zakladajac ze do owu zostalo jeszcze ok 7 dni to maja szanse urosnac. Jade na kolejny monit we wt, bo w pt dr nie ma... Cytologia pobrana. Ginka bardzo fajna i konkretna. Mowi ze jak bedzie problem podstymuluje troche moje jajeczka w grudńiu pod kontrola usg a jak ńic z tego to zaleca koniecznie hsg. Kazala sie wstrzymac do stycznia z droznosCia. Zaufam jej chyba.
Oliwia slodka jest twoja Amelka:)
Lece na nocke buziaki