Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam,miłego dnia
dziewczyny ale fajnie ,jest u nas w jednej z klinik Biała Sobota 23.11 i zapisałam się na darmową konsultacje do jednego z najlepszych Ginów do którego bym chciała w czasie ciąży chodzić i jeszcze do fizjoterapeuty ,ale się cieszę ,ma bardzo dobre opinie i współpracuje tez z tym szpitalem niby prywatnym ale tez na NFZ http://www.narodziny.com.pl/index.php jest galeria z tego szpitala ,można obejrzeć jakie warunki tam panują ... -
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 gru Inga
3 gru Iwka, Dukan23
6 gru Paula55, mycha28
7 gru Celia, oliwia
8 gru kada25
9 gru Samira,basiulka
10gru dodinka
15 gru Ewelina23
16 gru Ania_84 ( wstepnie)
Wstepnie 16 grudzien - ale nie wiem dokladnie bo mam postanowienie: nie mierze w tym cylu tempki i ogolnie proboje sie wyluzowac na maksa musze cos zrobic dla naszego małżennswta przed swietami i mysle ze powrót do "normalnego" wuluzowanego bedzie najwspanialszym prezentem dla mojego Małżyka - zero namawiania - kiedy chcemy to do dziełaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
ania czasem wlasnie przychodzi taki czas ze juz sie niechce tego wszystkiego robic i wtedy lepiej odpoczac moze akurat wtedy sie pojawi:)
ja dopiero 2 cykl mierze a tez juz mi sie niechce najgorsze jak trzeba zaczynac od nowa:(oby mikolaj dal mi piekny prezencik:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry kochane . :* Jak dzionek mija ? Ja cos do zycia nie jestem chyba mnie choroba pobiera bo juz nosem pociagam i czuje sie taka oslabiona
hej hej to nie dobrze zapodaj jakieś witaminki, herbi z cytrynką i nie dawaj sięsamira, Ewelina23, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi zawsze pomaga nasmarowanie sie amolkiem - kolo noska szyi i plecki - a nieraz to i stópki sobie pomyziam zeby mi bbylo cieplej
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój małżyk - to jak zaszzepiłam w nim amolek - to nawet nie raz wezmie łyzeczke wypije ale wtedy to mowi ze mu wszystkie pory poodtyka
-
Mój małżyk - to jak zaszzepiłam w nim amolek - to nawet nie raz wezmie łyzeczke wypije ale wtedy to mowi ze mu wszystkie pory poodtyka
Ewelina23, samira lubią tę wiadomość
-
Nieśmiało się przywitam, też chciałabym być grudniową, bo w tym cyklu już mam malutkie szanse..
A co do przeziębienia - polecam imbirówkę 99,99% skuteczności;) Imbir na wrzątek, gotuj 3-5 min, dodaj troszkę miodu i pij gorące.Andzia33 lubi tę wiadomość