Grudniowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktualizuję:
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 gru Inga
3 gru Iwka, Dukan23
6 gru Paula55, mycha28
7 gru Celia, oliwia
8 gru kada25
9 gru Samira
Inga, mycha28, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GRUDNIOWE TESTERKI 2013
2 gru Inga
3 gru Iwka, Dukan23
6 gru Paula55, mycha28
7 gru Celia, oliwia
8 gru kada25
9 gru Samira
15 gru Ewelina23
Bardzo proszęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oliwia85 wrote:o fajnie ze juz za 2dni idziesz ja dopiero w poniedzialek ale juz wtedy powino byc u mnie blisko owulacji wiec akurat:)
inga ja tez wierze mocno ze sie uda jak by milo bylo na swieta juz byc w ciazy inaczej nie wyobrazam sobie:([/
Uda sie nam wszystkim zobaczycie:)Ewelina23, dodinka, Iwka lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:hej moge sie dopisac testowac bede 6,7 lub 8 grudzien termin @ na 8.12
Witaj kada24 zapraszamy:)
Dodinka zycze ci zebys zostala listopadowa mamusia:) jakie masz objawy? Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 17:45
dodinka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Inga wrote:Witaj kada24 zapraszamy:)
Dodinka zycze ci zebys zostala listopadowa mamusia:) jakie masz objawy? Kiedy testujesz?
wiesz objawy to strasznie bolące piersi nawet stanika nie mogę założyć boli mnie podbrzusze tak jak na okres ale go nie mam i jajniki czuję, w sobotę robiłam bete to wynik <2 więc lipa jutro kolejne podejscie bo mowia ze ta beta mogła być za wcześnie więc dla pewności zrobię jeszcze raz ale ja myślę że skoro nie wyszła w obotę to i teraz nie wyjdzieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Objawy podobne do moich W pracy tylko odliczałam czas do wyjścia z niej, a jak tylko wpadłam do domu to zdejmowałam stanik bo nie wytrzymywałam. No i bolący brzuch i jajnik, który już o dziwo ucichł no i brzucha też już prawie nie czuję. Jutro teścior. A co! Zobaczymy.
dodinka, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o jak fajnie wkoncu nas topik zyje:)witam nowe dziewczyny zycze powodzenia oby grudzien byl na zielono:)
dodinka patrzalam na twoj wykresik ladnie to wyglada moze rzeczywiscie za szybko i widzialam ze testy owulacyjne ci wyszlo pozytywnie,u mnie jak bylam w ciazy to tez wychodzi i kreski byly mega czerwone jak nigdy wczesniej:)Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:dodinka Ty to już w listopadzie masz zostac!
ale... jakby co będziemy Ci grzały miejscówkę u nas
dziekuję ale jakoś myślę że jutro będzie to samo co w sobotę czylu beta dupna i test ujemnyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Objawy podobne do moich W pracy tylko odliczałam czas do wyjścia z niej, a jak tylko wpadłam do domu to zdejmowałam stanik bo nie wytrzymywałam. No i bolący brzuch i jajnik, który już o dziwo ucichł no i brzucha też już prawie nie czuję. Jutro teścior. A co! Zobaczymy.
to jutro testujemyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Mnie nigdy piersi nie bolały tak, aby mi stanik przeszkadzał i aby mycie sprawiało ból no i wogóle nie ma mowy żeby ich dotknąc - chodzi tu bardziej o same sutki niż całe piersi. Brzuch też nie bolał mnie tak długo przed @. Zazwyczaj na ok 2 dni przed @ dopiero. Jak na ironię bolał przez parę dni ciogle i intensywnie. A dziś po południu - cisza. Ciekawe czy cisza przed burzą czy szczęściem?
Trzymajcie kciuki żeby jutro tempka utrzymała się ładnie w górze i był (+)dodinka, samira, Inga, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Mnie nigdy piersi nie bolały tak, aby mi stanik przeszkadzał i aby mycie sprawiało ból no i wogóle nie ma mowy żeby ich dotknąc - chodzi tu bardziej o same sutki niż całe piersi. Brzuch też nie bolał mnie tak długo przed @. Zazwyczaj na ok 2 dni przed @ dopiero. Jak na ironię bolał przez parę dni ciogle i intensywnie. A dziś po południu - cisza. Ciekawe czy cisza przed burzą czy szczęściem?
Trzymajcie kciuki żeby jutro tempka utrzymała się ładnie w górze i był (+)
mnie sutki też bolą ale jednak piersi od zewnętrznej strony bolą na masę -
U mnie śluzu dużo (konieczne wkładki) ale taki lejąco się kremowy. Jednego dnia bardziej biały i gęsty, a drugiego - bardziej przeźroczysty i rzadszy. Z tym śluzem to w ogóle obłęd jakiś.