Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
Odpowiedz

Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤

Oceń ten wątek:
  • Szpilkka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleOla26 wrote:
    Kurcze to już 8 cykl starań. Chociaż nie wiem jak to liczyć, skoro delegacje mojego M. wypadaja czasem po 2 tygodnie i tak sie mijamy..... Ehh. Moze w 2020 uda się trafić w ten dzień?
    Odpuszczam. Nie wiem na jak długo, ale nowy rok nowe nadzieje, niespodzianki. Jak za pół roku się nie uda pomyślę o wizycie u lekarza razem z Moim, a na pewno ze sobą samą.
    Te próby z pewnością uczą cierpliwości, zobaczymy na jak długo jej będzie.
    Trzymajcie się cieplutko! 🥰
    Ja bym na twoim miejscu zaczela monitorowac cykl za pomoca testow + mierzenie tempki. Wiedziala bys ile razy w ciagu tych 8 cykli trafiliscie w plodne. Jak my staralismy sie o pierwsza ciaze to moj maz pracowal w delegacji i na 12 cykli tylko dwa razy trafilismy dokladnie w plodne. Za drugim zaskoczylo :) powodzenia

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Myślałam, że tu wątek już umarł. Zapisałam się na wrześniówki, ale jakoś tak drętwo tam. Brakuje mi Was :( Pszczółka, byłaś upuścić krwi?
    Wbijaj na styczeń :) będziesz kibicować :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Myślałam, że tu wątek już umarł. Zapisałam się na wrześniówki, ale jakoś tak drętwo tam. Brakuje mi Was :( Pszczółka, byłaś upuścić krwi?
    Poza tym 17 stycznia dołączę do Ciebie na wrześniowkach 💪😂

AsiaKK lubi tę wiadomość

• AleOla26 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2020, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilkka wrote:
    Ja bym na twoim miejscu zaczela monitorowac cykl za pomoca testow + mierzenie tempki. Wiedziala bys ile razy w ciagu tych 8 cykli trafiliscie w plodne. Jak my staralismy sie o pierwsza ciaze to moj maz pracowal w delegacji i na 12 cykli tylko dwa razy trafilismy dokladnie w plodne. Za drugim zaskoczylo :) powodzenia

Ja czuje owulacje, potwierdzam to testami. Monitoring mialam raz i zielone światlo od lekarza. Z tego co wiem to właśnie były dwie szanse i nie wyszło, także no troche to wszystko zajmie czasu... Bo chwilowo nie zaskakuje :)

08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
    26 lat

Wiesiołek do ovu 1500mg
    L-carnityna 1500mg
    Wit D
    Femibion 0
    Magnez

On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C
  • Evelle28 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Zostań z Nami :) czasami podczytuje na fioletowe str mocy wątki.. W szczególności lipiec bo jest dla mnie bliski. Ale i zaglądam na sierpień i wrzesień i widzę że tak ciężko się rozmowa tam klei...

Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
    01.07.2021 [*] 💔

05.04.2024 - II ♥️
    11.04.2024- beta 769
    13.04.2024- beta 1772
    15.04.2024- beta 3671
    20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
    25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
    24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
    29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
    03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
    12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
    20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
    14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
    18.07 - VII USG ⏳
    06.08 - POŁÓWKOWE

preg.png
‹‹ 290 291 292 293 294
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ