Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
myshka84 wrote:Dziękuję bardzo Wam wszystkim
Melduję, że objawy takie jak zawsze, dziś 15-16dpo (nie jestem pewna), czuję się zupełnie normalnie.
To znaczy, oczywiście, po wysikaniu takiej kreski po raz pierwszy w życiu mogę sobie tłumaczyć że to uczucie w podbrzuszu to na pewno to czy tamto, ale tak naprawdę od poniedziałku byłam przekonana że zaraz przyjdzie Ridż. Bo tak się czułam.
Szczerze mówiąc czułam się tak również dzisiaj rano, drżącą ręką zanurzając test w kubeczku
Także nic ciekawego Wam niestety nie powiem.
Bardzo dziwnie się czuję, kiedy to mi ktoś gratuluje... Nie sądziłam, że będzie taki moment Cieszę się ogromnie ale mam pewien dystans. Westchnijcie proszę w imieniu moim i tego bąbla do Tego, w Którego wierzycie żeby się nami zaopiekował.
Dziękuję raz jeszcze
Strasznie się cieszę!!!myshka84 lubi tę wiadomość
-
Molyx wrote:Dziewczyny, trzeci dzien mam pozytywny test owu.. Czy to normalne ? miałyście tak ?Syn ur. 2011 r.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Dziewczyny.. badanie bhcg 12 dpo będzie wiarygodne ?
-
Stokrotka doskonale rozumie, czekanie jest najgorsze, u mnie według regularnych cykli to dzisiaj powinna być @, ale ze względu na późniejszą owu czekam do poniedziałku...
-
nick nieaktualnyKarola555 wrote:Stokrotka doskonale rozumie, czekanie jest najgorsze, u mnie według regularnych cykli to dzisiaj powinna być @, ale ze względu na późniejszą owu czekam do poniedziałku...
karola ty chociaż masz regularne cykle ja mam wielką niewiadomą dziewczyny co gin może przepisać na wyregulowanie @? -
Molyx wrote:Dziewczyny, możecie rzucić okiem na moj wykres ? jak myslicie, była czy będzie owulacja ?
-
Hopeless wrote:Tak. 12 dpo spokojnie możesz robić
Więc niedziela 8:00 stawiam się w laboratorium
No zobaczymy, może akuratstokrotka92, kaka470 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Annie, bo wiem, że Ty pijesz siemię czy zdarzyła Ci się na nim taka przyjemność, jak zaparcie? wiem, że trzeba dużo pić. rano wypijam łącznie 3 kubasy płynów: siemię, koktajl owocowy i herbata. a z rana jeszcze woda często. wychodzę z domu obąblowana. rzadko mi się to zdarza... ale moze to czekoladki
pęcherz mi minął przynajmniej. 2 godziny cierpiałam i latałam do toalety i nagle jak ręką odjął.
myshka gratulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:59
myshka84 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
stokrotka92 wrote:to u was się da w niedziele zrobić badanie?
Tak
I w niedzielę wyniki są ok 13, więc spoko bardzostokrotka92 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Olciuska. Ja do Ciebie dolacze. Jak nie w tym cyklu to w przyszlym na pewno, bo bede wypoczeta i zrelaksowana po swietach : ]
Myshka. Gratuluje! Widze, ze test allegrowy i dziala
Molyx. U mnie pozytywne wychodza przez dwa dni. To tylko swiadczy o utrzymywaniu sie wysokiego poziomu LH w organizmie, ale owu liczymu od pierwszego testu.
Najmlodsza. Mysle, ze 12 dpo beta powinna wyjscmyshka84, Olciuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny