Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hematolog badania
Odpowiedz

Hematolog badania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 4 marca, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o poradę na jakie badania mogę liczyć na NFZ u hematologa ? Dostałam listę badań żeby zrobić od hematologa prywatnie ale koszt ich wykonania to ponad 2 tys zł i trochę mnie to przerosło mam podejrzenie zakrzepicy i mam problem z krzepiliwoscia krwii . Czy jak pójdę na NFZ to mogę liczyć na pakiet badań?

Aneciulka1989
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 5 marca, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś posiada taką wiedzę :(?

Aneciulka1989
  • Paima Autorytet

Wysłany: 5 marca, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka1989 wrote:
    Może ktoś posiada taką wiedzę :(?

Hematolog albo zleci część z tych badań o ile uzna za potrzebne albo położy Cię na oddział na dzień czy dwa jeśli będzie widział wskazanie.
    Niestety ważniejsze pytanie czy uda Ci się umówić na NFZ w miarę dostępnym terminie ...
    Nie wiem jak jest teraz ale kilka lat temu ponad pół roku czekałam na wizytę.
    Tyle że u nas małe miasto, a ja nie mialam pilnej wizyty i może to też miało wpływ...

9.03 II ❤️ 31 dzień cyklu (5cs)
    12.06 witaj Maleńka 🩷🥹

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ