X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Herbata na płodność
Odpowiedz

Herbata na płodność

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że naturalne środki raczej nie zdzaiałają cudów ale czy są jakieś zioła czy herbaty, które naturalnie wspierają płodność?

• Britka Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2019, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniczyna oraz pokrzywa mają dobry wpływ na stan narządów rodnych kobiety, zmniejszają ryzyko zachorowań. Poza tym bardzo dobre działanie na organizm ma herbata czarna
    wspomaga działanie układu trawiennego
    eliminuje wolne rodniki
    obniża ciśnienie
    zmniejsza poziom cholesterolu
    https://home-sklep.pl/blog/niezwykle-wlasciwosci-czarnej-herbaty
    Sama herbata raczej nie sprawi, że zajdziesz od razu w ciążę, ale warto jest pić bo jak sama widzisz działanie jest dobre.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 13:50

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ