Historie niesmowite :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczytam i płaczę Piękne historie A ja wam opiszę historię mojej mamy
gdy miała 18 lat wzięła ślub, po ślubie starali się o mnie rok i nic... zaczęła chodzić po lekarzach wyniki złe, miała 3 zabiegi z tego 2 polegały na usunięciu jajina i jajowodu. została z jednym jajnikiem. 3 zabieg usuwanie guzka z macicy i tak mama się poddała. po 3 miesiącach nie miała miesiączki, znowu lekarz i diagnoza "ma pani kolejnego guza" mama cała w rozpaczy, poszła wyżalić się babci (swojej teściowej) a babcia do niej żeby się położyła. Babcia przeprowadziła wywiad, podotykała i powiedziała, że jest w ciąży. Mama pobiegła do innego lekarza i rzeczywiście okazało się że nosi pod serduszkiem mnie
Pod koniec ciąży miała duże komplikacje. Urodziłam się 3 tygodnie po terminie, byłam sina i nie potrafiłam oddychać, ale twierdzę, że to przez miłość mamy żyjęinessa, Drzwiona, monaaa85, małaMyszka, november123, Kitaja, Katarzyna87, Asiak, Sury lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Uwielbiam poznawać takie historie, to daje mi ogromną nadzieję
Moja koleżanka starała się o dziecko 7 lat. Przez ten czas: pierwsza ciąża-poronienie w drugim miesiącu, druga ciąża obumarła w 4 miesiącu...Mega rozpacz...
W końcu, po długich staraniach, badaniach, zabiegach, po wszczęciu procedury adopcji bach! Miesiąc temu pojawił się na świecie pierworodny!amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oby więcej takich szczęśliwych historii,czasami los plata nam figle.Takie historie podnosza na duchu opowiem wam historie mojej kuzynki. Lekarz ginekolog powiedział jej,ze nie będzie miała dzieci, dlatego nigdy nie zabezpieczala się ze swoim chłopakiem,cykle miała długie i nieregularne,po roku czasu zaczela się dość dziwnie czuc mdlosci,wymioty myslala,ze się zatrula czyms,kiedy jednak objawy nie ustapily poszla do lekarza rodzinnego,ktory kazal jej zrobić test ciążowy, jak się okazało był pozytywny!Dzis ma 8 msc coreczke Inezke. Także,wszystko jest możliwe,wierze ,ze w końcu każdej z nas się kiedyś uda:)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyJechałam z taksówkarzem kiedyś. Moja córcia miała wtedy 6 tygodni a ja musiałam jechać na egzamin. On jak zobaczył małą to zaczął opowiadać mi swoją historię.
Starali się z żoną 11 lat. Wszystko było cacy, wyniki ok.
Inseminacji 7- bez rezultatu.
In vitro- 3 podejścia.
Starali się o adopcję. Niestety odrzucili ich, bo jako taksówkarz nie ma płynności finansowej- BEZ KOMENTARZA- chcieli się odwołać, ale okazało się, że żona w ciąży. Ten facet był taki wzruszony jak mi to opowiadał Zrezygnowali z walki o adopcję. Mają syna Stasia
I znam 2 pary gdzie facet był po białaczce, po chemii, niby bezpłodny. A tu bach jeden z nich ma 2 nastolatków już.
Drugi to facet mojej koleżanki. Rodzą w kwietniu, wrócili z wakacji we 3, wszyscy w szoku, bo przecież on nie może mieć dzieci -
Mojej mamie - młodej mężatce - nie udało sie zajść. Rok się starali. Teściowa wysłała ją do niby najlepszego ginekologa w okolicy - macica źle rozwinięta, brak jajowodów, nie będzie Pani miała dzieci. Załamka. Miesiąc później z jajeczka wyklułam się ja lekarz konował, bo wszystko ok a jajniki i jajowody wycięli mojej mamie dopiero 4 lata temu (guz).
Kitaja, Asiak lubią tę wiadomość
-
Moja siostra zaraz po ślubie po roku czasu zaszła w ciąże wszystko ok okazało się ze 8 tc dzieciątko przestało bić serduszko. miała zabieg po zabiegu gorączka okazało się że żle wykonany zabieg. powtórka. 9 lat starań leki , hormony. lekarze twierdzili że nie ma szans na dzidzie. po 9 latach cud, siostra zaszła w ciąże. teraz ma 6 letnią córeczkę.
Chwała Panu !!!Asiak, Kitaja lubią tę wiadomość
-