X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hormony - tabletki - proszę o poradę
Odpowiedz

Hormony - tabletki - proszę o poradę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • joann7 Nowa

Wysłany: 10 lipca 2017, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Wiem, że źle trafiłam, ale pomyślałam, że może wśród kobiet, które wiedzą dużo na temat kobiecego ciała ktoś będzie w stanie mi pomóc.
    Moje pytanie – czy kiedykolwiek reagowałyście źle na tabletki z grupy yasminelle/naraya itp.? Czy po przepisaniu innych czułyście się lepiej?
    Mam PCOS i biorę Narayę od 2 miesięcy – lekarka przepisała mi je na oko, nawet bez wywiadu. Wiem, że to nie forma leczenia tej dolegliwości, ale chcę po prostu zabezpieczać się w ten sposób.
    To, co się stało z moim ciałem i samopoczuciem jest nie do opisania… W dwa miesiące przytyłam 7 kg, jestem cała w cellulicie i pryszczach.

Czy któras z Was czuła się lepiej po zmianie tabletek? Czy spotkała się z takim zatrzymaniem wody w organizmie? Proszę o pomoc, do lekarza idę dopiero za tydzień, a już mam dosyć widoku swojego ciała i złego samopoczucia 

• clair Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2017, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę tylko powiedzieć że też mi wmawiali że tabletkami podlecze pcos. Nie polecam, odstawilam po dwóch miesiącach kilka lat temu a że skutkami walczę dalej.

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ