X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Hormony - tabletki - proszę o poradę
Odpowiedz

Hormony - tabletki - proszę o poradę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • joann7 Nowa

Wysłany: 10 lipca 2017, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Wiem, że źle trafiłam, ale pomyślałam, że może wśród kobiet, które wiedzą dużo na temat kobiecego ciała ktoś będzie w stanie mi pomóc.
    Moje pytanie – czy kiedykolwiek reagowałyście źle na tabletki z grupy yasminelle/naraya itp.? Czy po przepisaniu innych czułyście się lepiej?
    Mam PCOS i biorę Narayę od 2 miesięcy – lekarka przepisała mi je na oko, nawet bez wywiadu. Wiem, że to nie forma leczenia tej dolegliwości, ale chcę po prostu zabezpieczać się w ten sposób.
    To, co się stało z moim ciałem i samopoczuciem jest nie do opisania… W dwa miesiące przytyłam 7 kg, jestem cała w cellulicie i pryszczach.

Czy któras z Was czuła się lepiej po zmianie tabletek? Czy spotkała się z takim zatrzymaniem wody w organizmie? Proszę o pomoc, do lekarza idę dopiero za tydzień, a już mam dosyć widoku swojego ciała i złego samopoczucia 

• clair Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2017, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę tylko powiedzieć że też mi wmawiali że tabletkami podlecze pcos. Nie polecam, odstawilam po dwóch miesiącach kilka lat temu a że skutkami walczę dalej.

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ