HSG
-
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy za HSG robione w szpitalu ze skierowania wydanego przez lekarza przyjmującego prywatnie płaci się, czy jest ono darmowe? Właśnie wróciłam do domu od gin. i tak mnie zaczęło to nurtować.. Z tych emocji zapomniałam spytać..
-
Dzięki za odpowiedź w tamtym dziale też zadałam to pytanie - trochę niecierpliwa jestem, zbyt długo nikt mi nie odpowiadał recept mi jeszcze żadnych nie wypisywała, a wcześniejsze badania krwi i hormonów to musiałam prywatnie robić.. Ale to badanie to chyba inna sytuacja.. Najlepiej będzie, jak spytam się kogoś ze szpitala, jak będę już dzwonić umawiać wizytę
-
nick nieaktualnyTrzeba zadzownic do szpitali i sie zapytac, ale wg mnie powinni uznac bo jak maja z NFZ umowe a na 99% wszystkie szpitale maja to uznaja, co innego gdybys chciala isc do kliniki nieplodnosci czy do przychodni prywatnej tam to juz w klinice platne w przychodni raczej tez.
munirka lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka miała skierowanie z prywatnej kliniki. W szpitalu by było zrobione 'za free' musiała dokupić własny 'sprzęt' (?) czy coś, kosztowało to ok. 150 zł. Zabieg na silnych przeciwbólówkach, powiedziała, że nic nie czuła po za dyskomfortem.
Zabieg w klinice - ponad 500 złmunirka lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Moja koleżanka miała skierowanie z prywatnej kliniki. W szpitalu by było zrobione 'za free' musiała dokupić własny 'sprzęt' (?) czy coś, kosztowało to ok. 150 zł. Zabieg na silnych przeciwbólówkach, powiedziała, że nic nie czuła po za dyskomfortem.
Zabieg w klinice - ponad 500 zł
Dziękuję Katarzyna87 za informacje -
nick nieaktualny
-