X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne hsg - czy ma wpływ na owulkę
Odpowiedz

hsg - czy ma wpływ na owulkę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jadzia34 Znajoma

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ) Czy wiecie może czy hsg ma wpływ na owulację Ja 8 dc miałam hsg a 9 już test owu pozytywny Nigdy tak szybko owulki nie było poza tym teraz boli mnie prawy jajnik i temperatury mam tak niskie jak przed owu więc jak na mój gust owulki nie było CZy też tak miałyście ???

jadzia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadzia34 wrote:
    Hej dziewczyny ) Czy wiecie może czy hsg ma wpływ na owulację Ja 8 dc miałam hsg a 9 już test owu pozytywny Nigdy tak szybko owulki nie było poza tym teraz boli mnie prawy jajnik i temperatury mam tak niskie jak przed owu więc jak na mój gust owulki nie było CZy też tak miałyście ???
    pewnie akurat tak Ci szybciej przyszlo, cykle nie musza byc rownomierne, poza tym test owu jest w 70-80% wiarygodny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ