X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne hsg - czy ma wpływ na owulkę
Odpowiedz

hsg - czy ma wpływ na owulkę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jadzia34 Znajoma

Wysłany: 22 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ) Czy wiecie może czy hsg ma wpływ na owulację Ja 8 dc miałam hsg a 9 już test owu pozytywny Nigdy tak szybko owulki nie było poza tym teraz boli mnie prawy jajnik i temperatury mam tak niskie jak przed owu więc jak na mój gust owulki nie było CZy też tak miałyście ???

jadzia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadzia34 wrote:
    Hej dziewczyny ) Czy wiecie może czy hsg ma wpływ na owulację Ja 8 dc miałam hsg a 9 już test owu pozytywny Nigdy tak szybko owulki nie było poza tym teraz boli mnie prawy jajnik i temperatury mam tak niskie jak przed owu więc jak na mój gust owulki nie było CZy też tak miałyście ???
    pewnie akurat tak Ci szybciej przyszlo, cykle nie musza byc rownomierne, poza tym test owu jest w 70-80% wiarygodny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ