hsg po badaniu potrzebuje porady
-
Hej dziewczyny.:)Jestem po badaniu hsg mialam w poniedzialek i jakos przezylam i powoli dochodze do siebie co wy o ty myslicie czy mozna sie starac w tym samym cykle czy lepiej dac sobie spokoj dodam ze mam pco i jajowody zostaly udroznione i jeszcze nadodatek mam cykle bezoowulacujne w sumie zobacze co teraz po tym badaniu bede czy mam sie zapisac do lekarza i oporosic go o jakies tab. na owulacje kurde zapomnialam sie go o to zapytac ...o losie moze wy cos poradzicie z góry dzieki:):)pozdrawiam wszystkie staraczki:)Magda26
-
Ja też miałam w tym cyklu HSG i nie możemy się starać. Oprócz tego mam dłuugie cykle i PCO. Dostałam więc luteinę od 20 dc a od przyszłego clo. Powinnaś zapytać lekarza o jakiś wspomagacz od przyszłego cyklu. Podobno po HSG jest łatwiej zajść w ciąże więc powinnaś działać od razu kiedy tylko można i z dodatkową stymulacją skoro Twoje cykle są bezowulacyjne.
Również trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Magda ja też w tym cyklu miałam hsg i luteinę na wywołanie @. I tak już 8 dzień po odstawieniu i dalej czekam na okres. Już mnie zaczyna to flustrować... W sumie w 22 dc współżyliśmy, ale to już było w drugim dniu brania luteiny więc pewnie to nie ciąża więc @ mogłaby się już pojawić...
-