Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku muszę wcześniej wstawać 🤣 gratuluję cienia choco za wcześnie może być.
Ja tragedia. 4 dzień biorę ten progesteron. Wszystko napieprzac jajniki podbrzusze. Co zjem - stoi w gardle żeby nie powiedzieć cofa się....kurcze jak wy dajecie radę łykając takie leki co miesiąc...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dziewczyny, trzymam kciuki za testujące, 10dpo to dalej piłka w grze!
Ja mogę powiedzieć, że owulaki facelle faktycznie nie kłamią! Miałam wczoraj rano pik a o 12:00 miałam akurat monitoring i pęcherzyk miał 19,2mm i mógł pęknąć w każdej chwili, ale dr powiedziała że prawdopodobnie pęknie dziś bliżej 20mm. Myślałam, że owu będzie z dobę wcześniej i ostatnie ❤️ było w sobotę, nie bylo możliwości poźniej, ale jeżeli pęcherzyk pękł dziś w nocy to jest szansa. Wczoraj o 20 już miałam całkiem ostry ból jajnika i spuchnięty brzuch.
W ogóle śmiesznie to wygląda na usg jak pęcherzyk jest taki wielki, zajmował prawie cały jajnik 😆Endometrium 11mm to chyba dość słabo przed owulacją?ChocoMonster lubi tę wiadomość
24 👱♀️
16.11 ⏸️ - beta 19,5
12.12 - mamy ❤️
14.01 - prenatalne, 5,74cm prawdopodobnie dziewczynki 💞
10. 02 - 10cm 🐿️
24.02 - na 100% chłopiec 😂💙
11.03 - połówkowe 352g synka 🦦
24.03 - wszystko ok 🐋
21. 04 - skracającą się szyjka, poza tym wszystko ok
19.05 - prenatalne III trymestr 💛
27.06 - 35+4 2647g
14.07- ostatnia wizyta
28.07 - 40+0 3520g
06.08 - indukcja
-
Kaja1234 wrote:Dziewczyny, trzymam kciuki za testujące, 10dpo to dalej piłka w grze!
Ja mogę powiedzieć, że owulaki facelle faktycznie nie kłamią! Miałam wczoraj rano pik a o 12:00 miałam akurat monitoring i pęcherzyk miał 19,2mm i mógł pęknąć w każdej chwili, ale dr powiedziała że prawdopodobnie pęknie dziś bliżej 20mm. Myślałam, że owu będzie z dobę wcześniej i ostatnie ❤️ było w sobotę, nie bylo możliwości poźniej, ale jeżeli pęcherzyk pękł dziś w nocy to jest szansa. Wczoraj o 20 już miałam całkiem ostry ból jajnika i spuchnięty brzuch.
W ogóle śmiesznie to wygląda na usg jak pęcherzyk jest taki wielki, zajmował prawie cały jajnik 😆Endometrium 11mm to chyba dość słabo przed owulacją?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Kaja1234 wrote:Dziewczyny, trzymam kciuki za testujące, 10dpo to dalej piłka w grze!
W ogóle śmiesznie to wygląda na usg jak pęcherzyk jest taki wielki, zajmował prawie cały jajnik 😆Endometrium 11mm to chyba dość słabo przed owulacją?✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Paulina666 wrote:Namisa,Ty mądra kobieta jesteś,mam do Ciebie pytanko.
Co oznacza ból w szyjce macicy?
Zamykanie/otwieranie szyjki? Tak bym typowala. U mnie takie kłucia występują właśnie po owulacji kiedy szyjka się zamyka albo przed okresem kiedy się otwiera. Chyba że to nie taki kłujący ból tylko bardziej pieczenie, uwieranie - wtedy kojarzy mi się to bardziej z jakimś podłożem infekcyjnymi. Ale różnie może być, to trochę takie wróżenie z fusów.Rica lubi tę wiadomość
-
Paulina przykro mi
Ewiwi A jakie leki bierzesz ?05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm
-
Progesteron 15,30 ng/ml 🥰
paprotka17, Zosis, Namisa, dominikawa, edka85, czarneniebo, Ona11, Nicole123, oli23, Kaja1234, Ewiwi, Andelulla, ANGELIKA, Paulina666, Putka2022, Babova, Paprota9418, siesiepy, Madziq6, ELka, Niaha, Rica, SandraH.97, Kil, Longanimity, dracaena, NaszCud, Mart768, Victoria006, Kimbra, Vivico, oloska, Beezi, Emka06, okejka, Atram30, 2+3, Cotakoza, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualny
-
NaszCud wrote:Paulina przykro mi
Ewiwi A jakie leki bierzesz ?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Witajcie Kochane!
Nadrabiałam po weekendzie przez godzinę 🙈🤣
Powodzenia dla wszystkich testerek dzisiaj!
Namisa, Edka, gratulacje ale się cieszę!! Pięknie się zaczął ten październik 🧡
Ja przez ok 4 dni od owulacji czułam dość wyraźnie jajniki. Czy to może świadczyć o progesteronie? Teraz doszły cycki (jestem 6dpo) ale bolą tak po bokach, na PMS bolały zwykle tak inaczej, z przodu 😆
Nigdy w tych dniach nie miałam takich objawów. Jeśli prolaktyna blokuje progesteron, a coś zaczęłam czuć to może w końcu udało się ją trochę obniżyć? 🧐
Próbuję pozytywnie się nastroić, bardzo bym chciała wyregulować te hormony w końcu 🥹
-
Kaja endo 11mm to bardzo ładne jest przecież 🍀
Choco o żesz ale piękny 🍀🤞ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
To jak piszecie ze 11mm jest ok to git 🙂 Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że dziewczyny miewają nawet po 15mm. W zeszłym cyklu miałam 7,9mm 1dpo.24 👱♀️
16.11 ⏸️ - beta 19,5
12.12 - mamy ❤️
14.01 - prenatalne, 5,74cm prawdopodobnie dziewczynki 💞
10. 02 - 10cm 🐿️
24.02 - na 100% chłopiec 😂💙
11.03 - połówkowe 352g synka 🦦
24.03 - wszystko ok 🐋
21. 04 - skracającą się szyjka, poza tym wszystko ok
19.05 - prenatalne III trymestr 💛
27.06 - 35+4 2647g
14.07- ostatnia wizyta
28.07 - 40+0 3520g
06.08 - indukcja
-
Ależ targają mną emocje 😆 z jednej strony radość, a z drugiej milion pytań w głowie "jak dam radę, co to będzie". W końcu mój najmłodszy ma dopiero niespełna 6 miesięcy 🤯 Bety nie będę robić. Tym razem dotrzymam słowa, bo przy każdej ciąży sobie to obiecywałam, ale jak zawsze się łamałam. Przy ciąży z córką pojechałam do labu tylko zbadać proga (z uwagi na wcześniejszą cp). Ale na miejscu uznałam, że skoro mnie już kłują, to niech będzie ta beta. No i później już co dwa dni jeździłam... Potem w ciąży z synem moje mocne postanowienie złamało plamienie jasną krwią. Nie wytrzymałam i pojechałam zbadać proga, no i przy okazji betę 🙄 Tak więc aktualnie pozostanę twarda i nie pójdę 😁 Będę jedynie patrzeć, czy testy ciemnieją.
Siesiepy, możesz wpisać 9.10Namisa, Lionsgirl, siesiepy, Madziq6, Kaja1234, Beezi lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Zamykanie/otwieranie szyjki? Tak bym typowala. U mnie takie kłucia występują właśnie po owulacji kiedy szyjka się zamyka albo przed okresem kiedy się otwiera. Chyba że to nie taki kłujący ból tylko bardziej pieczenie, uwieranie - wtedy kojarzy mi się to bardziej z jakimś podłożem infekcyjnymi. Ale różnie może być, to trochę takie wróżenie z fusów.👱♀️-39
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
Gratuluje wszystkich ⏸️ i nadal 🤞🏻 za te testujace i te co jeszcze nie dostaly 🐒. Oby było za wczesnie jeszcze na testowanko 🤞🏻
U nas intensywna niedziela była. Zabralismy dziecko na wycieczke do Dzielnicy Filmowej. Mega zabawa byla a wrocilismy tak zmeczeni ze zasnelismy wczoraj juz o 19. 🙈
Edka na pewno dasz radę i oby szybko ciemniały kreseczki 🤞🏻 4 na pokładzie wow podziwiam 😃edka85 lubi tę wiadomość
21.10.2020 👦👑 CC 4620g, 62cm
4cs od 08.2022
27.11 ⏸️
30.11 beta 288,5 U/I
👩🏼29l.
💊Prenatal Uno, Wit. d, Omega-3, Inofem, olej z wiesiołka, selen, cynk, magne b6
🧔🏻♂️28l.
💊Vita-min one, Wit. d, Omega-3, Fertil-Man, Magne B6 -
NaszCud tulę w takim razie. Jaki plan na teraz? Luteina i do nowego cyklu? Ehh a miałam nadzieję.
A-6 Ciebie też ściskam i tulę, ale pamiętaj, póki @ nie ma to wszystko możliwe.
ELka, Choco ja tam dalej trzymam kciuki i nie puszczam, nie puszczę aż @ nie przyjdzie! Życzę późnej instalacji kropka! Choco, cudny prog.
Kil, zarówno po zwolnieniu, jak i po urlopie.
Ona11 patrząc na to, że może dojść do późnej implantacji, to chyba 14dpo?
Paulina, jest jeszcze nadzieja, patrz na Namisę. Co do kłucia... Ja najczęściej miałam kłucie promieniujące do odbytu podczas okresu, ale to chyba efekt skurczy był. Faktycznie od czasu suplementacji magnezu to niekomfortowe uczucie minęło.
edka85 to czekam na tłustą krechę, wtedy zmienię Ci na brzuszek.
Ja piję kawkę, potem wydrukuję wyniki poprzednich badań, podmywam się, odpalam jakiś webinar w robocie i jadę do ginka.
Mam stresa.A-6 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Hej dziewczyny u mnie ciężka noc tak mnie rozłożyło na maksa 😥😔wczoraj poszłam spać o 20.30, ale w nocy gorączka dreszcze no dramat 😥ledwo się ruszam tak mnie wszystko boli 😔😔
Edka gratuluję kreseczek 🍀🤞dziś nie powtarzasz testu?
Chocko Paulina może u was za wcześnie jest trzymam kciuki żeby wkoncu pojawiły się kreseczki🙏🤞
Namisa betę powtarzasz??
Przepraszam nie będę się odnosic do każdej bo niemam sił 😥😥Kajaa93 lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Dziewczyny testujące - kciuki!
Mam pytanie, czy jest sens robić badania w cyklu bezowulacyjnym? Mój na taki się zapowiada... Ale miałam zrobić 7 dni po owu hormony - do kontroli dla lekarza. Pewnie sensowniej czekać na kolejny cykl?
ZróbStaranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus