Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
Odpowiedz

Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️

Oceń ten wątek:
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChocoMonster wrote:
    Hmm i ten problem jest tylko po stosunku? Czy ma to cały czas i po stosunku się zaostrza?

Egzakli. A cytologia czysta poza nadżerką lekką. Stąd wnioskuję, że ma jakieś uczulenie na mój śluz. Gdzieś to wyczytałam. Ale wysłać go do lekarza to elo melo. Ciężko.

Aga zapraszam każdego kto chce. :D

Amunicja no ja mam nadzieję! Ciężko nam się będzie rozdzielać.

Rica mój jak smaruje clotrimazolum to też jest ok. Tylko sęk w tym, że mi nic nie jest, nie mam objawów, cyto czysta. A on po stosunku ma problem zawsze jakiś. I musi się maziać.

verlie mam nadzieję, że zaraźliwe <3

Kaja1234 wpisuję!

Poziomka9204 lubi tę wiadomość

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Poziomka9204 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli23 wrote:
    Niestety nie, ale dziś udał się z wynikami badania nasienia do lekarza ogólnego i dostał skierowanie do urologa. Bardzo się zaskoczyliśmy bo dostał również skierowanie do kliniki leczenia niepłodności ze względu na te złe wyniki i przeprowadzony wywiad😵 nie sądziłam że dostaniemy takie skierowanie skoro rok jeszcze nie minął i jestem ciekawa jak to tam rozpatrzą. Także jutro zorientujemy się jak z terminami i działamy.

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy 🤗 ciężko to wszystko nadrobić🙈
    Bardzo dobra reakcja lekarza, nie bagatelizuje problemu, im wcześniej zaczęte badania tym lepiej 😊 powodzenia!

oli23, siesiepy lubią tę wiadomość

👫 31lat

09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰
  • Poziomka9204 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Egzakli. A cytologia czysta poza nadżerką lekką. Stąd wnioskuję, że ma jakieś uczulenie na mój śluz. Gdzieś to wyczytałam. Ale wysłać go do lekarza to elo melo. Ciężko.

Aga zapraszam każdego kto chce. :D

Amunicja no ja mam nadzieję! Ciężko nam się będzie rozdzielać.

Rica mój jak smaruje clotrimazolum to też jest ok. Tylko sęk w tym, że mi nic nie jest, nie mam objawów, cyto czysta. A on po stosunku ma problem zawsze jakiś. I musi się maziać.

verlie mam nadzieję, że zaraźliwe <3

Kaja1234 wpisuję!
    W życiu nie czytałam co może zawierać nasz śluz, intrygujące, że może uczulać, chociaż z tym się nie spotkałam, słyszałam tylko o tym wrogim śluzie, który nie sprzyja plemnikom. Eh Ci mężczyźni, jakby wizyta u lekarza i przebadanie się to był jakiś koniec świata 😅 mojego od pół roku nie mogę wysłać na badania kontrolne z krwi 🤦‍♀️

siesiepy lubi tę wiadomość

👫 31lat

09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰
  • Lionsgirl Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2022, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadgonić Was gdy jestem w pracy na 2 zmianę to nie lada wyczyn 🙈

Ja przed pierwsza ciążą dużo ćwiczyłam z centrumsportowca.pl wtedy też schudłam 40kg. Teraz gdy łącze pracę z wychowywaniem małego nie mam już na to czasu niestety :(, ale w pracy mam swoją siłownie 😂

Ten mój cykl strasznie dziwny jest. Myślałam, że to okres a to tylko jakieś brunatne plamienia, boli mnie jakby miednica i prawy jajnik. Co jakiś czas jakieś kłucie, ale test 14dpo negatywny. Już sama nie wiem co myśleć i co się dzieje. Muszę znaleźć w nowym miejscu jakiegoś porządnego gina i się przebadać bo zaczynam się martwić

siesiepy, ChocoMonster, Niaha lubią tę wiadomość

21.10.2020 👦👑 CC 4620g, 62cm

4cs od 08.2022
    27.11 ⏸️
    30.11 beta 288,5 U/I

👩🏼29l.
    💊Prenatal Uno, Wit. d, Omega-3, Inofem, olej z wiesiołka, selen, cynk, magne b6

🧔🏻‍♂️28l.
    💊Vita-min one, Wit. d, Omega-3, Fertil-Man, Magne B6
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka9204 wrote:
    W życiu nie czytałam co może zawierać nasz śluz, intrygujące, że może uczulać, chociaż z tym się nie spotkałam, słyszałam tylko o tym wrogim śluzie, który nie sprzyja plemnikom. Eh Ci mężczyźni, jakby wizyta u lekarza i przebadanie się to był jakiś koniec świata 😅 mojego od pół roku nie mogę wysłać na badania kontrolne z krwi 🤦‍♀️

Ojj mój to nie wiem kiedy miał takie badania. Grupy krwi też nie znal i nie chciał iść do labo na ciągnięcie z żyły. Zamawiałam mu z hameryki domowy test na grupę krwi AB0Rh 🤪 i i tak akcja była przy pobieraniu kropli z palca bo było więcej niż jedna. 😏
    Ale tak, ponoć może być uczulenie na śluz, tylko to trzeba zdiagnozować konkretnie. 🙈
    Byle go nie uczulaly stąd pomyślałam że może mój sluz ma inny sklad z powodu nadżerki czy cos...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2022, 00:29

♀️29

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lionsgirl wrote:
    Nadgonić Was gdy jestem w pracy na 2 zmianę to nie lada wyczyn 🙈

Ja przed pierwsza ciążą dużo ćwiczyłam z centrumsportowca.pl wtedy też schudłam 40kg. Teraz gdy łącze pracę z wychowywaniem małego nie mam już na to czasu niestety :(, ale w pracy mam swoją siłownie 😂

Ten mój cykl strasznie dziwny jest. Myślałam, że to okres a to tylko jakieś brunatne plamienia, boli mnie jakby miednica i prawy jajnik. Co jakiś czas jakieś kłucie, ale test 14dpo negatywny. Już sama nie wiem co myśleć i co się dzieje. Muszę znaleźć w nowym miejscu jakiegoś porządnego gina i się przebadać bo zaczynam się martwić

Jak w przeciągu najbliższych paru dni nie przyjdzie 🐒 to koniecznie. Jesteś pewna kiedy miałaś owu?

♀️29

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 2 dzień z życia wątku. Niecaly. I 19 stron. 🤪😵

Anett93, Paprota9418, paprotka17, Madziq6, oloska, ChocoMonster, Poziomka9204, czarneniebo lubią tę wiadomość

♀️29

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

• Lionsgirl Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2022, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Jak w przeciągu najbliższych paru dni nie przyjdzie 🐒 to koniecznie. Jesteś pewna kiedy miałaś owu?

Na monitoringu nie byłam, ale testy owu robiłam i pik był 17 dc dzisiaj jeśli to nie okres to mam 32dc… kurde nie wiem co to się dzieje do tej pory zawsze jak w zegarku było po 28 dni a odkąd się staramy o drugie dziecko to i cykle szaleją

21.10.2020 👦👑 CC 4620g, 62cm

4cs od 08.2022
    27.11 ⏸️
    30.11 beta 288,5 U/I

👩🏼29l.
    💊Prenatal Uno, Wit. d, Omega-3, Inofem, olej z wiesiołka, selen, cynk, magne b6

🧔🏻‍♂️28l.
    💊Vita-min one, Wit. d, Omega-3, Fertil-Man, Magne B6
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lionsgirl wrote:
    Na monitoringu nie byłam, ale testy owu robiłam i pik był 17 dc dzisiaj jeśli to nie okres to mam 32dc… kurde nie wiem co to się dzieje do tej pory zawsze jak w zegarku było po 28 dni a odkąd się staramy o drugie dziecko to i cykle szaleją

Hmmm taka lutealna to na spokojnie do 16 dni może być. To świadczy o dobrej jakości ciałko żółtym, więc poniekąd tylko się cieszyć.
    Mi 15 dnia po owu zaczęłaś się @ mimo wstrzymania plamienia w 14dpo. @ jest cichociemna.

♀️29

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

• Mart768 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Uwaga, będzie nocny żal post. Przez tego covida nie mogę spać i wszystko mnie boli. A im dłużej nie śpię to tym bardziej jestem zła, bo strasznie mi to zniszczyło wszystkie plany na październik (a to miał być najbardziej kluczowy miesiąc w tym roku). Ale najbardziej to jestem wkurzona, bo wiem od kogo się zaraziłam. W zeszłym tygodniu koleżanka do mnie napisała, żebyśmy się koniecznie spotkały, jeszcze w sobotę w nocy potwierdzałam czy na pewno, a ona dopiero w trakcie spotkania powiedziała mi, że coś ją rozkłada. Następnego dnia napisała mi, że wyszedł jej covid i że przeprasza, bo jakby wiedziała, że to jest to, to odwołałaby spotkanie. No super, czyli rozumiem, że jakby to miała być tylko grypa to już spotkanie na luzie, tak? 🤦🏼‍♀️ A dziwne, bo myślałam, że to jest świadoma i odpowiedzialna osoba…

Najbardziej jestem zła, że zmarnowała mi cykl. Owu tuż tuż, no ale nie będę chłopa na siłę ściągać do siebie, bo nie chcę go zarazić. Miałam duże nadzieje po tym biochemie wrześniowym, serio. A druga sprawa to była związana ze zmianą pracy - postanowiłam, że jeśli nie zajdę w ciążę w tym miesiącu to składam wypowiedzenie. Nie mam nagranej innej pracy, ale nie wytrzymam kolejnego miesiąca w tym toksycznym miejscu, bo i tak mam 3 miesiące wypowiedzenia i każdy kolejny miesiąc mnie niszczy. Umowa na czas nieokreślony naprawdę nie jest warta utraty zdrowia psychicznego, a w tym roku byłam na L4 psych już dwa razy z powodu pracy :/ Boli mnie, że przez chorobę od razu jestem na przegranej pozycji, nawet nie mieliśmy szansy spróbować, a ta laska przez swoją nieodpowiedzialność pozbawiła mnie możliwości wyboru i odebrała mi potencjalne benefity, takie jak dobrze płatny macierzyński itd.

Także mam taki apel - jak się źle czujecie to odwołajcie spotkania. Nikt się nie obrazi, a naprawdę możecie w ten sposób zaoszczędzić komuś dużo frustracji :(

ChocoMonster, Lionsgirl, Poziomka9204, ANGELIKA, siesiepy, Niaha, ELka, Ancalime lubią tę wiadomość

🙋‍♀️32 🙋‍♂️ 43

Starania o pierwsze dziecko
    na luzie od 12.2020
    na poważnie od 08.2021

wrzesień 2022: cb
    styczeń 2023: cb?
    marzec 2023: cb?
    maj 2023: poronienie 7tc

08.09.23 - II
    13.05.24 - Oliwka jest z nami :)
  • A-6 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    W ogóle dzisiaj dostałam wyniki cytologii. Mam nadzerke mała więc mam tam chorobowo zmienione komórki. Czy to może być powód tego, że mój chlop dostaje... uczulenia po każdym seksie? Mi nic nie jest a on ma czerwone plamki i suchą skórę. 😵 Gdzieś wyczytałam że były takie przypadki, zwalali to na uczelnie na śluz babeczki. Mój były miał spokój w tym zakresie a mój obecny cóż... Chyba ma cały czas.
    Mała nadżerka jest całkowicie normalna, przynajmniej tak mi gin mówił, więc raczej wątpię:(

Mart, przykro mi że tak wyszło, ale może ta znana pracy akurat w tym momencie będzie zbawienna i dobrze podziała na kolejny cykl? Faktycznie jak wiedziała że jest chora to mogła chociaż zapytać. Wysyłam pozytywną energię ❤️

Mart768, siesiepy lubią tę wiadomość

♀️♂️'96

PCOS
    Krótkie fazy lutealne

Zakończenie antykoncepcji 09.2021
    4cs (liczony)
    08.2022 cb 💔

11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
    12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
    14.10 - beta 86,81 🥹
    17.10 - beta 238,8 🍀
    19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
    21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
    24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
    28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
    10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
    24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
    08.12 - wizyta
    19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
    29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
    09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
    19.01 - 203 gramy cudu 💫
    30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
    23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
    age.png
  • Longanimity Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 łącze się w bólu chorobowym 🤧 za mną kiepska noc a przedemna wizyta u lekarza, jeszcze, nie wiem czy to covid.
    Juz mnie denerwuje chorowanie... w tamtym cyklu pare dni po owu dostałam zapalenia pecherza ➡️ antybiotyk➡️przez to prawdopodobnie infekcja intymna➡️ gynalgin ale gin stwierdził że po kolejnym owu żeby nie zmniejszać szans, choć kazał odpuścić Accofil (może i dobrze bo mnie po nim strasznie męczyło ale to inna historia) ➡️ No i teraz kolejne choróbsko mnie dopadło (na bank zaraziłam się w pracy😡)

👩34l 👦32l
    Rak piersi (w trakcie hormonoterapii), choroba autoimmunologiczna (wzjg z remisja po ciąży💪), endometrioza
    mutacja heterozygota:
    czynnik II(protrombina), PAI-1, MTHFR
    23.10.2022 - pęknięta torbiel, krwawienie do brzucha, poronienie 7/8tc 💔 (Jaś 💜) - usunięty lewy jajnik i jajowód (prawdopodobnie nie potrzebnie😮‍💨)

23.09 Zbyś po drugiej stronie brzuszka 💙 52cm 3200g

age.png
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja wrote:

P.S.
    Paprota9418, Oloska
    Smoki i gołe baaaaabyy😁🤘🏻

Haha Smoki leciały na naszym ślubie 🤘🔥

oloska, siesiepy, Amunicja lubią tę wiadomość

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2022, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    A może mu się spodoba i zechce jednak więcej ;) Zresztą spójrz na mnie 😜
    Ja nie wiem co oni tam widzą 😅

• SandraH.97 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oficjalnie przechodzę na ten wątek i proszę o wpisanie wolnego strzelca ^^

paprotka17, Madziq6, Anett93, oloska, siesiepy lubią tę wiadomość

Ona👱‍♀️ 26
    AMH 2.0
    -Witamina D
    -Kwas foliowy
    -Inozytol
    -Euthyrox 75
    -NAC
    -KoenzymQ10
    -Resveratrol
    -Probiotyk OmniBiotic10
    On🧔 27
    -Witamina D, C,E
    -Kwas foliowy
    -L-karnityna
    -Resveratrol
    -Koenzym Q10
    Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
    05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
    maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
    29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
    03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
    19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
    Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
    23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
    21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2022, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli23 wrote:
    Niestety nie, ale dziś udał się z wynikami badania nasienia do lekarza ogólnego i dostał skierowanie do urologa. Bardzo się zaskoczyliśmy bo dostał również skierowanie do kliniki leczenia niepłodności ze względu na te złe wyniki i przeprowadzony wywiad😵 nie sądziłam że dostaniemy takie skierowanie skoro rok jeszcze nie minął i jestem ciekawa jak to tam rozpatrzą. Także jutro zorientujemy się jak z terminami i działamy.

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy 🤗 ciężko to wszystko nadrobić🙈
    Czy skierowanie do kliniki dostaliście od lekarza rodzinnego? Zastanwiam się co w takiej klinice można uzyskać jeżeli i tak nie ma finansowania IVF. Badania? IUI?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2022, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 wrote:
    Hej Dziewczyny! Uwaga, będzie nocny żal post. Przez tego covida nie mogę spać i wszystko mnie boli. A im dłużej nie śpię to tym bardziej jestem zła, bo strasznie mi to zniszczyło wszystkie plany na październik (a to miał być najbardziej kluczowy miesiąc w tym roku). Ale najbardziej to jestem wkurzona, bo wiem od kogo się zaraziłam. W zeszłym tygodniu koleżanka do mnie napisała, żebyśmy się koniecznie spotkały, jeszcze w sobotę w nocy potwierdzałam czy na pewno, a ona dopiero w trakcie spotkania powiedziała mi, że coś ją rozkłada. Następnego dnia napisała mi, że wyszedł jej covid i że przeprasza, bo jakby wiedziała, że to jest to, to odwołałaby spotkanie. No super, czyli rozumiem, że jakby to miała być tylko grypa to już spotkanie na luzie, tak? 🤦🏼‍♀️ A dziwne, bo myślałam, że to jest świadoma i odpowiedzialna osoba…

Najbardziej jestem zła, że zmarnowała mi cykl. Owu tuż tuż, no ale nie będę chłopa na siłę ściągać do siebie, bo nie chcę go zarazić. Miałam duże nadzieje po tym biochemie wrześniowym, serio. A druga sprawa to była związana ze zmianą pracy - postanowiłam, że jeśli nie zajdę w ciążę w tym miesiącu to składam wypowiedzenie. Nie mam nagranej innej pracy, ale nie wytrzymam kolejnego miesiąca w tym toksycznym miejscu, bo i tak mam 3 miesiące wypowiedzenia i każdy kolejny miesiąc mnie niszczy. Umowa na czas nieokreślony naprawdę nie jest warta utraty zdrowia psychicznego, a w tym roku byłam na L4 psych już dwa razy z powodu pracy :/ Boli mnie, że przez chorobę od razu jestem na przegranej pozycji, nawet nie mieliśmy szansy spróbować, a ta laska przez swoją nieodpowiedzialność pozbawiła mnie możliwości wyboru i odebrała mi potencjalne benefity, takie jak dobrze płatny macierzyński itd.

Także mam taki apel - jak się źle czujecie to odwołajcie spotkania. Nikt się nie obrazi, a naprawdę możecie w ten sposób zaoszczędzić komuś dużo frustracji :(
    Przykro mi :( Ale gratuluję decyzji o wypowiedzeniu. To na pewno łatwe nie jest, ale zdrowie, takze psychiczne, jest najważniejsze 👍

Anett93, Poziomka9204, Mart768 lubią tę wiadomość

• Madziq6 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara Nadzieja Miłość wrote:
    Siesiepy, proszę, wypisz mnie jednak z 1 października. Nie dotrwałam, dziś dostałam okresu 😔
    Przykro mi tulę 😥🤗

Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość

♀️♂️ 33
    2011 Cc👸
    2018 Cc👸
    2021 CC👸
    2023 CC👸

5cs😍ten szczęśliwy 😍

1.10.2022 ⏸️ 13dpo
    1.10.2022 72,5 mlU/ml 🤞

event.png
  • Madziq6 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edka85 wrote:
    Madziq, zapomnij o tym dentyście - rzeźniku i idź migiem do innego dentysty. Zwłoka tylko pogorszy sprawę.

Siesiepy, wpisz 10.10

A-6, a ty też chcesz piątkę? 😜

Paprotka17, u mnie też co lekarz to zmienia mi się zgięcie macicy. Zupełnie jakby tańczyła salsę 💃
    Ja wiem ja wieeeem ale ja się tak ich panicznie boje 😭😭😭wczoraj nalykalam się paracetamolu żeby zasnąć i poszłam o 22 spać 😥😥

♀️♂️ 33
    2011 Cc👸
    2018 Cc👸
    2021 CC👸
    2023 CC👸

5cs😍ten szczęśliwy 😍

1.10.2022 ⏸️ 13dpo
    1.10.2022 72,5 mlU/ml 🤞

event.png
  • Madziq6 Autorytet

Wysłany: 30 września 2022, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-6 wrote:
    Mi trójka chyba wystarczy, liczę że mąż zweryfikuje po pierwszym 😂

Wiara Nadzieja, o nie 🥺 tulę.

Paprotka17 hahaha, do streszczenia 15 stron 😉
    Nie śmiac się bo ja po pierwszym dziecku stwierdziłam że żadnego nigdy więcej mimo że to był anioł nad aniołami dopiero po 7 latach jak zaczela nam truć że chce rodzeństwo to się postaraliśmy drugie też w miarę anioł ale tak się zakochaliśmy że odrazu wiedzieliśmy że za 2lata będzie trzecie a potem następne 🙈🙈 a trzecia dala takiego czadu a mimo to chcielibyśmy mieć 5 😅😅😅😅

paprotka17, Kil, A-6, Poziomka9204, siesiepy, Niaha lubią tę wiadomość

♀️♂️ 33
    2011 Cc👸
    2018 Cc👸
    2021 CC👸
    2023 CC👸

5cs😍ten szczęśliwy 😍

1.10.2022 ⏸️ 13dpo
    1.10.2022 72,5 mlU/ml 🤞

event.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ