Idzie jesień 🎃 gaz drożeje ↗️ dorwę chłopa, niech mnie grzeje 🔥🌡️
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaEw wrote:Boję się spróbować. A Ty jak się masz?
Dziękuję, że pytasz, lecę zaraz do pracy, przemecze się jeszcze mam nadzieję i staram jak najmniej pracować z brzucha, choć ciężko jest, a zadyszka to mnie łapie od samego tłumaczenia ćwiczeń 😅 W dodatku śnił mi się że mi lekarz nie dał l4 😱MalaEw lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
MalaEw wrote:Hej dziewczyny. Ja się pozalilam na brak objawów, a dziś z rana miałam bliski romans z muszlą klozetową....poszłam do pracy, ale nie jest zbyt kolorowo. Boję się coś zjeść🤦♀️
Mam nadzieję, że te nieprzyjemne objawy szybko odejdą....
U mnie wczoraj ostry cień cienia, którego mój m!ż oczywiście noe widział. Dziś 27dc czyli powinnam mieć już plamienia, a skoro ich nie ma to jade na bete. Pracuje z urządzeniami do fizjoterapii, muszę szybko wiedziećZreszta sytuacja w pracy średnia.
Dziewczyny trzymam za każdą z Was🤞MalaEw, Kil, Namisa, Beezi, Ancalime, Emka06, Niaha, paprotka17, Marteczka92, oli23, Poziomka9204, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
A-6, sprobuje może tej mięty....od już chcesz l4?
Eniana koniecznie daj znać jak beta. Trzymam kciuki!
Co do l4 to moja praca jest taka, że też już powinnam je wziąć....ale z drugiej strony póki dobrze się czuje (w miarę) to na razie poczekam do wizyty serduszkowej. Wtedy też zostanie założona karta ciąży, jeśli wszystko będzie dobrze. ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 08:02
-
Okejka kciuki na pokład 😁
okejka, Eniana lubią tę wiadomość
-
Hej wam wszystkim Trzymam kciuki za brzuszki 🤞🥰🤰🏼
Ja testuje 7.11🤗Pinky, Eniana, Poziomka9204, A-6, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
-
A-6 niech Mąż teraz jakoś to gapiostwo wynagradza. Nie ma, że nie...😜
MalaEw, może to chwilowe... Albo tak jak A-6 pisze, może jednak spróbuj coś zjeść... Coś lekkiego na początek...
Lipcowa, super. To teraz 🤞, żeby z tej owulki coś się wykluło.
Okejka, oczywiście, że trzymamy kciuki.🤞
Eniana, czekamy z Tobą na wynik bety. 🤞Eniana, Lipcowa, okejka, A-6 lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Okejka, kciuki zaciśnięte!
Eniana, brzmi to wszystko bardzo dobrze. Daj znać jak rezultaty bety 🤞🏻.
MalaEw, może spróbuj drobnymi kęsami coś zjeść? Jak żołądek będzie pusty to to też może potęgować mdłości 😔.
Miłego dnia, dziewczyny!MalaEw, Eniana, okejka lubią tę wiadomość
-
@Dr. Katarzyna - udało się siknąć na test?
@MałaEw - śliczne zdjęcie do przyszłego albumu
Wczoraj wizyta u dermatologa skończyła się szybko i prawie przyjemnie. Na szczęście pieprzyk tylko naderwany (od stanika?! olaboga xD) i dlatego tak brzydko wyglądał - zamroził mi go od ręki i ma mi na dniach odpaść. Ze względu jednak na obciążenia genetyczne mam za rok się pokazać do kontroli czy jakieś zmiany się nie pojawiają złe.Nataliii, MalaEw, Vivico, Mart768, Poziomka9204, A-6, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Drogie, spytam Was, bo jak nie Was to pewnie nikogo... Po tym cholernym antybiotyku jestem sucha jak Sahara (chyba po nim....). Nie pomaga picie większej ilości wody czy wiesiołek... Wczoraj pojawił mi się dosłownie na chwilę (na papierze) piękny, rozciągliwy śluz, przypominający białko kurze, ale... No właśnie... To był moment. Wieczorem z Mężem seksiliśmy ❤️🔥, ale... No nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek była tak sucha. W apce oznaczyłam "bolesne współżycie", a ta... Przyspieszyła mi owulkę na jutro... 🤣 To chyba nie jest możliwe, żeby przy takiej hardcorowo suchej szyjce była jakakolwiek owulacja, prawda?
Jutro na szczęście mam monitoring, więc podejrzę, co się tam w tych moich jajnikach podziało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 08:39
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Eniana wrote:Niby nieprzyjemna sprawa, a tak naprawde każda z nas chce poczuć mdłości.
U mnie wczoraj ostry cień cienia, którego mój m!ż oczywiście noe widział. Dziś 27dc czyli powinnam mieć już plamienia, a skoro ich nie ma to jade na bete. Pracuje z urządzeniami do fizjoterapii, muszę szybko wiedziećZreszta sytuacja w pracy średnia.
Dziewczyny trzymam za każdą z Was🤞
Trzymam kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞Eniana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okejka i Eniana, trzymam kciuki🤞🍀
Anett93, mogłabyś podesłać linka do tego korzenia maca stosowanego przez Twojego męża? A może ktoś inny ma z tym suplementem doświadczenia i się podzieli? 😉Eniana, okejka, Anett93 lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
MalaEw, nie doprowadzaj do pustego żołądka, bo to wzmaga mdłości. Spróbuj zjeść coś turbo drobnego - herbatnik, mała kanapkę z pomidorem (mój sposób od zawsze na mdłości), jakiś sucharek/biszkopt. I pij wodę z imbirem, albo herbatę imbirową. Są tez w biedrze takie imbirowe shoty. Powinno trochę złagodzić. A mi na mdłości został tez polecony przez dziewczyny z forum anaketon. To jest taki lek w kropelkach. Wiadomo, przy jakichś hardkorowych pewnie nie da rady, ale mi pomaga momentami.
MalaEw, Namisa, Eniana, Poziomka9204, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Emka06 wrote:Okejka i Eniana, trzymam kciuki🤞🍀
Anett93, mogłabyś podesłać linka do tego korzenia maca stosowanego przez Twojego męża? A może ktoś inny ma z tym suplementem doświadczenia i się podzieli? 😉
My kupiliśmy z allegro https://allegro.pl/oferta/swanson-maca-500mg-100-kaps-libido-energia-12485134763 .
Z racji tego, że mąż bierze sporo suplementów, nie chcieliśmy żeby maca była połączona z czymś jeszcze (a zazwyczaj wrzucają też cynk, którego nie powinno się przekraczać, najlepiej brać do 25ng). Dlatego polecam sprawdzić skład.Emka06, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Babova wrote:MalaEw, nie doprowadzaj do pustego żołądka, bo to wzmaga mdłości. Spróbuj zjeść coś turbo drobnego - herbatnik, mała kanapkę z pomidorem (mój sposób od zawsze na mdłości), jakiś sucharek/biszkopt. I pij wodę z imbirem, albo herbatę imbirową. Są tez w biedrze takie imbirowe shoty. Powinno trochę złagodzić. A mi na mdłości został tez polecony przez dziewczyny z forum anaketon. To jest taki lek w kropelkach. Wiadomo, przy jakichś hardkorowych pewnie nie da rady, ale mi pomaga momentami.
Dziękuję spróbuję ❤️Babova lubi tę wiadomość
-
Niaha wrote:My kupiliśmy z allegro https://allegro.pl/oferta/swanson-maca-500mg-100-kaps-libido-energia-12485134763 .
Z racji tego, że mąż bierze sporo suplementów, nie chcieliśmy żeby maca była połączona z czymś jeszcze (a zazwyczaj wrzucają też cynk, którego nie powinno się przekraczać, najlepiej brać do 25ng). Dlatego polecam sprawdzić skład.2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Dziewczyny byłam na monitoringu, są dwa jajeczka 17mm i 14mm, w prawym "ulubionym" jajniku. W lewym była cp dlatego nie celujemy w niego.
Przy piku Lh mam zastrzyk wziąćedka85, Paprota9418, Nataliii, paprotka17, Poziomka9204, Babova, Beezi, A-6, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ja nigdy nie miałam mdłości w ciąży. Nie wiem jak to jest. Teraz też żadnych objawów, normalnie gdyby nie moja nadgorliwość to nawet nie wiedziałabym o ciąży. Totalnie nic nie czuję.
-
Emka06 wrote:Dzięki 😉 Planuję właśnie zamówić dla męża, aczkolwiek obawiam się tego zwiększonego libido 😂
Nie ma co się baćdla nas to tylko na plus 🔥🥰
Emka06, Kil lubią tę wiadomość