Ile cykli po tabletkach się staracie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie to on nigdy nie chcial, zebym je lykala. Juz przy naszym "pierwszym razie" powiedzial, ze ze mna to moze miec dziecko. Taaa... Tylko kiedy to dziecko sie zdecyduje miec nas?cedr697 wrote:taaa i wtedy mu nie przeszkadzało że moze coś się od tabsów spierdolić? Dobrzez że mój nie ma takich pomysłów bo chyba bym rozerwała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 16:37
-
nick nieaktualny
-
A ja tabletki brałam ciurkiem przez 10 lat. Do tego zastrzyki hormonalne, czym rozregulowałam zupełnie gospodarkę hormonalną. Odstawiłam je od lutego a od kilku tygodni jestem w ciąży
Staraliśmy się mocno, wykresy, temperatura, castagnus, wiesiołek, sprawdzanie śluzu, testy owulcyjne - nic. Miesiąc temu skasowałam konto i stwierdziłam, że mam focha i wszystko w d.... A tu... tink! Także sprawdza się powiedzenie - przestań się starać, i zaskoczysz.
biedronka1982, Saramago, cedr697, mycha28 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyGratuluje Ci serdecznie!!!!FeliceGatto wrote:A ja tabletki brałam ciurkiem przez 10 lat. Do tego zastrzyki hormonalne, czym rozregulowałam zupełnie gospodarkę hormonalną. Odstawiłam je od lutego a od kilku tygodni jestem w ciąży
Staraliśmy się mocno, wykresy, temperatura, castagnus, wiesiołek, sprawdzanie śluzu, testy owulcyjne - nic. Miesiąc temu skasowałam konto i stwierdziłam, że mam focha i wszystko w d.... A tu... tink! Także sprawdza się powiedzenie - przestań się starać, i zaskoczysz.
-
nick nieaktualny
-
FeliceGatto wrote:A ja tabletki brałam ciurkiem przez 10 lat. Do tego zastrzyki hormonalne, czym rozregulowałam zupełnie gospodarkę hormonalną. Odstawiłam je od lutego a od kilku tygodni jestem w ciąży
Gratulacje wielkie :*
A ja tabletek niet, za to były plastry evra. W sumie to z sześć lat, ale z przerwami. Tera po odstawieniu 11 cykl, mam nadzieję że zakończy się zielono:) -
FeliceGatto wrote:A ja tabletki brałam ciurkiem przez 10 lat. Do tego zastrzyki hormonalne, czym rozregulowałam zupełnie gospodarkę hormonalną. Odstawiłam je od lutego a od kilku tygodni jestem w ciąży
gratulacje
-
Ja brałam lat 6. Najpierw Yasmin, później Yasminelle a na koniec Sylvie 30. Odstawiłam na początku września. Chwila przerwy i tak na prawdę dopiero tydzień starań, czyli u mnie straszny debiut. FeliceGatto - gratulacje:) Koleżanka zaszła zaraz po odstawieniu, w lipcu. jest w 16tyg ciąży. Ja mam zrobione tyle badań (toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, morfologia, mocz, crp, usg piesi, cytologia, usg ginekologiczne, posiewy z pochwy na bakterie chlamydlylie czy jak to się nazywa), łykam kwas foliowy już prawie 3 miesiące. Moje koleżanki komentują, że strasznie się przygotowuję, ale ja osobiście nie mam schiz, że wszystko ma być na już. Oczywiście, że bym chciała JUŻ, TERAZ być w ciąży, ale na wszystko przyjdzie czas
-

[/url]