ile nas jest na ovu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sporo, wystarczy zobaczyć ile jest wpisów do pamiętnika, ile wykresów ..to pocieszające w sumie bo naprzykład jak przeglądałam najstarsze pamiętniowe wpisy to większość tych dziewczyn ma już dzieciaczka
MalutkaEve, MisiaMisia, Fedra, Amaranta, Foto_Anna lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
milo kobietki ze dajecie znac ze jestescie ja jak wchodze na ovu jest pelno nowych wykresow ktorych jeszcze np.nie widzialam...pewnie jest nas tu ogromnie duuzzzoooo ale swietnie poniewaz nie jestesmy same z tym problemem...spotkalam tu swietne kobietki i pewnie jeszcze nie jedna poznam
kierzynka, tyger lubią tę wiadomość
-
Wystraczy zobaczyć ile jest juz cieżarówek gdzieś krążyła taka lista było tam już ponad 100 dziewczyn swego czasu...
ale też trzeba pamiętać ze wiele z tych które były tu na początku po zajściu w ciaze po prostu odeszły z forum, znam kilka takich przypadków bo jestem tu już prawie rok
pozdrawiam Wszystkie a niezafasolkowanym życzę szybkiego zafasolkowaniarybka lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
fajnie ze jest to ovu ja jakoś lepiej znoszę czas gdy widzę I kreskę i pojawia sie @ odkąd jestem tu i mam wsparcie dziewczyn którym tez nie wyszło wiem że nie jestem z tym sama.
I w ogóle fajnie tak pogadać o tych naszych objawach
kierzynka, rybka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ja kochana tez juz jestem tu dlugo,ciebie tez pamietam fedrus ale hm..zastanawiam sie czy dalej byc na owu poniewaz hm..niemam juz ochoty mierzyc badac itp...
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny