X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ile nas jest na ovu?
Odpowiedz

ile nas jest na ovu?

Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nr 70 się melduje :)
    Pierwszy cykl na Ovu. Póki co obserwuję swoje ciało, starania dopiero od przyszłego roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:25

rybka lubi tę wiadomość

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    71 :)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    72 :) jestem i ja :)

rybka lubi tę wiadomość

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    73 i ja :)

rybka lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ