X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ile wydajecie miesięcznie na suplementy?
Odpowiedz

Ile wydajecie miesięcznie na suplementy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • HopeandFaith Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile wydajecie miesięcznie na suplementy? Ja nie biorę nic oprócz kwasu foliowego.
    Jakbym miała się do suplementowania przyłożyć to wyszłoby coś ok 170zl/ mc.

18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HopeandFaith wrote:
    Ile wydajecie miesięcznie na suplementy? Ja nie biorę nic oprócz kwasu foliowego.
    Jakbym miała się do suplementowania przyłożyć to wyszłoby coś ok 170zl/ mc.
    Raczej więcej niestety bo dochodzą też leki, jak chce sie dobre witaminy niestety trzeba zainwestować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ