X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Infekcja
Odpowiedz

Infekcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka1991 Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem ... staram się o dzidziusia a od pewnego czasu mam kremowe uplawy o dość intensywnym zapachu(nie jeey to zapach ryb czy sera, mocniejszy zapach intymny)zwłaszcza pod czas stosunku .. nie mam żadnego pieczenia ani swedzenia. Byłam u ginekologa i pytał kiedy co i jak ale pod czas badania najwidoczniej nie wyczuł zapachu bo dał tylko globulki mucovagin i tyle .. i niewiem co dalej .. używam ich ale mam wrażenie że to nie leczy .. macie jakieś sprawdzone specyfiki ?

Olka1991
  • Aishha Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakiekolwiek swędzenie, pieczenie, podrażnienie?
    Upławy plus jakikolwiek inny zapach niz standardowo wskazuje na bakteryjną infekcję i Mucovagin, ktory ma nawilżyć nic nie da. Chyba że lekarz przy badaniu ewidentnie nic nie widział.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ