Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Infekcja
Odpowiedz

Infekcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka1991 Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem ... staram się o dzidziusia a od pewnego czasu mam kremowe uplawy o dość intensywnym zapachu(nie jeey to zapach ryb czy sera, mocniejszy zapach intymny)zwłaszcza pod czas stosunku .. nie mam żadnego pieczenia ani swedzenia. Byłam u ginekologa i pytał kiedy co i jak ale pod czas badania najwidoczniej nie wyczuł zapachu bo dał tylko globulki mucovagin i tyle .. i niewiem co dalej .. używam ich ale mam wrażenie że to nie leczy .. macie jakieś sprawdzone specyfiki ?

Olka1991
  • Aishha Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jakiekolwiek swędzenie, pieczenie, podrażnienie?
    Upławy plus jakikolwiek inny zapach niz standardowo wskazuje na bakteryjną infekcję i Mucovagin, ktory ma nawilżyć nic nie da. Chyba że lekarz przy badaniu ewidentnie nic nie widział.

m3sx3e3krfnotded.png

f2wl3e5e9cqikmzp.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ