WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Infekcja intymna po zapłodnieniu
Odpowiedz

Infekcja intymna po zapłodnieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karo Lina Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2021, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Otóż od wczoraj zmagam się z infekcją intymną, odczuwam delikatne swędzenie, do tego jest grudkowata wydzielina, mam w domu leki dopochwowe gynoxin Optima i lakcid intima oraz maść clotrimazol, rzecz w tym, że dokładnie 6 dni temu miałam owulację i mogło dojść do zapłodnienia (ale oczywiście nie musiało). I teraz zastanawiam się czy mogę śmiało zastosować któreś globulki czy lepiej nie ryzykować i poczekać 2-3 dni, wtedy zrobić test i jak wyjdzie negatywny to wtedy dopiero zacząć kurację? Czy gdybym dziś zastosowała te globulki to mogłyby one w jakiś sposób wpłynąć np na ewentualne zagnieżdżenie? Wolę dmuchać na zimne 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ