Infekcje bakteryjne i grzybiczne
-
Kochane!
Lekarz przepisał mi Azimycin, Tinidazolum i Macmiror. Wykupiłam jednak coś nie dawało mi spokoju i skonsultowałam to jeszcze z dwoma innymi lekarzami i okazało się, że przeczucie kobiety dobre, nie mogę brać tych leków.
Wiadomo w aptece nie można oddać, ale może któraś z Was by potrzebowała? -
Hejka a moze ktoras z Was brala iladian direct plus ? Jak po tym sie czulyscie. Wzielam jedna tabletke na sprobowanie i po tym mialam duzo sluzu.
-
a ja Uważam że podstawa to posiew który pokaże co tam w środku jest też sie borykałam z infekcjami i trafiłam wkoncu do lekarza który mi wziął pobrał posiew zawiozłam zbadać wyszło co ma leczyć dostałam kuracje 7 tyg co najwążniejsze dla siebie i partneta i pomogło od roku jak reką odjął.
Więc radzę od tego zacząć zeby partner nie przenosił tego do was wciąz pamietajcie że faceci nie maja objawów jak by nawet jeśli coś maja w sobie.Mojego wciąż pytałam mówił ze nie czuje.
Zrezygnowłam równiez z płynudo higieny intymnej na rzecz mydełka bambino i z długich kąpieli z różnymi płynami do kąpieli bo one tez podrażniaja PH.Tylko maja taka rada weteranki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:55
Lonia1990 lubi tę wiadomość
-
też miałam robiony posiew i pomogło ale w następnym miesiący byłam na basenie i znów to samo. Dostałam ten sam zestaw i był spokój 4 miesiące i znów
mąż dostawał maść i antybiotyk doustnyStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-
Lonia1990 wrote:też miałam robiony posiew i pomogło ale w następnym miesiący byłam na basenie i znów to samo. Dostałam ten sam zestaw i był spokój 4 miesiące i znów
mąż dostawał maść i antybiotyk doustnyLonia1990 lubi tę wiadomość
-
to my mieliśmy przez 3 dni antybiotyk doustny + mąż przez 7 dni maść a ja globulki robione na 10 dni. W poniedziałek idę do nowego ginekologa myślę że mi pomożeStarania od X 2015 - PCOS, IO, Niedoczynność tarczycy
16.01 - sonohsg 16.05 - laparoskopia - jajowody udrożnione
-