Infolic
-
Hej Dziewczeta. Zastanawiam sie czy pijac infolic przed spaniem jest dobry, czy lepiej pic go z rana po sniadanku. Chcialam zaczerpnac waszej opini na ten temat,kiedy wy go pijecie? Dodam iz pije Infolic juz miesiac i mam PCOS. Mam nadzieje ze uda sie i mi zajsc w upragniona ciaze...Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka ja słyszałam i czytałam za ovarin ma lepsze opinie od dziś zaczynam go brać w koncu do mnie dotarł dwie tabl dziennie zobaczymy co z tego bedzie
-
Hej ja pije zamiemnik SYMFOLIC w składzie ma 2000mg myo- inozytol-u. I 400 kwasu foliowego farmaceuta polecił mi go zamiast inofolic_u i inofem_u
Pije rano i na noc.
Zamówiłam teraz inositol w aptece będę łyka tabletki na wieczór a rano pic saszetke ponieważ mam dużo ziół do picia i w nocy budzi mnie pęcherz
To moj pierwszy cykl w sumie 3 dzień z tym suplementem mam nadzieje ze przyspieszy owulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:49
-
Jochane moj gin zalecil pic raz dziennie jedna saszetke ale chyba zaczne 2 x dziennie z rana i wieczorem. Mam tego infoliku 2 op wiec nie zamieniam go juz na nic innego. Mam nadzieje ze pomoga nam nasze wspomagacze Kochane. Trzymam za Was kciuki i dziekuje za info :*Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie
-