X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Infolic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczeta. Zastanawiam sie czy pijac infolic przed spaniem jest dobry, czy lepiej pic go z rana po sniadanku. Chcialam zaczerpnac waszej opini na ten temat,kiedy wy go pijecie? Dodam iz pije Infolic juz miesiac i mam PCOS. Mam nadzieje ze uda sie i mi zajsc w upragniona ciaze...

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aniu :)

Ja piję inofem zamiennik inofolicu piję dwie saszetki dziennie jedną rano a drugą wieczorem a Ty pijesz jedną czy dwie dziennie? Piję już pół roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja też w tym cyklu zaczęłam pić inofolic pije jedna saszetkę rano druga po poludniu

• Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja słyszałam i czytałam za ovarin ma lepsze opinie od dziś zaczynam go brać w koncu do mnie dotarł dwie tabl dziennie zobaczymy co z tego bedzie

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • Tusia_87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja pije zamiemnik SYMFOLIC w składzie ma 2000mg myo- inozytol-u. I 400 kwasu foliowego farmaceuta polecił mi go zamiast inofolic_u i inofem_u
    Pije rano i na noc.
    Zamówiłam teraz inositol w aptece będę łyka tabletki na wieczór a rano pic saszetke ponieważ mam dużo ziół do picia i w nocy budzi mnie pęcherz :-)
    To moj pierwszy cykl w sumie 3 dzień z tym suplementem mam nadzieje ze przyspieszy owulacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 13:49

3jgx3e3k7i9ddw4h.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jochane moj gin zalecil pic raz dziennie jedna saszetke ale chyba zaczne 2 x dziennie z rana i wieczorem. Mam tego infoliku 2 op wiec nie zamieniam go juz na nic innego. Mam nadzieje ze pomoga nam nasze wspomagacze Kochane. Trzymam za Was kciuki i dziekuje za info :*

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • Anaitat Ekspertka

Wysłany: 10 października 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam jakies witaminy w ktorych skladzie byl juz kwas foliowy, po skonczeniu opakowania kupilam folio z wit b12 i jodem. Udalo sie w pierwszym cyklu po rozpoczeciu opakowania

j5rbj48alrszyhj9.pnghchyqqmz0pvs21f2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ