X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Inofem- ból żołądka
Odpowiedz

Inofem- ból żołądka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 28 października 2020, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. ☺️
    Czy kogos z Was bolał zoladek od inofemu ? Czytalam sklad i jest tam tylko mio-inozytol, kw foliowy, aromat cytrynowy.

Wyczytalam w necie ze moga wystepowac skutki uboczne po 12g/dziennie. A w 1 dawcę jest 2g.

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    Najwspanialszy 🩵 [18.04]

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2020, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    A jak stosujesz ten suplement? O jakiej porze? Po posiłku?
    Spróbowałabym brać o różnych porach, po posiłku, popij dodatkowo większą ilością wody. Jeśli żołądek nadal będzie bolał możesz spróbować kupić Omeprazol i brać na czczo rano pół h przed posiłkiem. Ja mak wrażliwy żołądek i jelita i to mi pomaga

Klaudia9212 lubi tę wiadomość

• Klaudia9212 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Hej,
    A jak stosujesz ten suplement? O jakiej porze? Po posiłku?
    Spróbowałabym brać o różnych porach, po posiłku, popij dodatkowo większą ilością wody. Jeśli żołądek nadal będzie bolał możesz spróbować kupić Omeprazol i brać na czczo rano pół h przed posiłkiem. Ja mak wrażliwy żołądek i jelita i to mi pomaga

Lekarz zalecił mi 1x1.
    Brałam na czczo, zaraz przed posiłkiem. Ból pojawia się po południu lub wieczorem.
    Dziś wzięłam po śniadaniu i już jest ok. Jeśli ból powróci to spróbuje wziąć Omeprazol. Dziękuje bardzo za radę 😘❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 21:44

I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
    Najwspanialszy 🩵 [18.04]

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ