Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Inseminacja-co i jak?
Odpowiedz

Inseminacja-co i jak?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia(5l) Debiutantka

Wysłany: 13 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo wiem gdzie umieścić ten post. W skrócie o mojej sytuacji: staramy się z mężem o dzidziusia 5lat, według lekarzy wszystko ok i umnie i u męża. Mieszkamy na wiosce i ciężko tutaj o dobrego gin, chciałabym się dowiedzieć czegoś o inseminacji, co i jak? Czy trzeba spełniać jakieś kryteria, jak to wgl wygląda bo nie mam o tym zielonego pojęcia :/ A podejrzewam, że to może być właśnie moja jedyna szansa.

Bezsilna...
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia odwiedz watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja-edycja-2016,9565.html

Gosia(5l) lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ