Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Inseminacja-co i jak?
Odpowiedz

Inseminacja-co i jak?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosia(5l) Debiutantka

Wysłany: 13 maja 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo wiem gdzie umieścić ten post. W skrócie o mojej sytuacji: staramy się z mężem o dzidziusia 5lat, według lekarzy wszystko ok i umnie i u męża. Mieszkamy na wiosce i ciężko tutaj o dobrego gin, chciałabym się dowiedzieć czegoś o inseminacji, co i jak? Czy trzeba spełniać jakieś kryteria, jak to wgl wygląda bo nie mam o tym zielonego pojęcia :/ A podejrzewam, że to może być właśnie moja jedyna szansa.

Bezsilna...
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia odwiedz watek
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja-edycja-2016,9565.html

Gosia(5l) lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ