Invimed/ Invicta WROCŁAW
-
Hej dziewczyny, nie znalazłam tutuaj takiego tematu , a potrzebuje pomocy. Od dwóch lat z mężem staraliśmy się o dziecko obydwoje mamy wykonane badania ( u mnie lekko podwyzszona prolaktyna, mąż ma leukocyty w nasieniu ) . Chodząć po ginekologach każdy rozklada ręće mowiac ze trzeba czekac, dlatego chce udać się do ginekologa specjalizującego się w tego typu problemach. Ważne jest dla mnie , aby nie był to lekarz który od razu skieruje mnie na inseminacje lub in vitro, jesli jest taka potrzeba wprowadzi leczenie i pokieruje nami. Zastanawiam się pomiędzy dwoma klinikami - Invimed lub Invicta. Czy któraś z was korzystała może z tych miejsc?
-
moniczko wrote:Hej Gosiu, ja słyszałam dużo dobrego o Invimedzie i tam też zrobiliśmy z mężem badanie nasienia i wiem, że nie będziemy w razie w szukali nigdzie indziej. Tam znają się na rzeczy.
Polecany jest tam z ginekologów głównie dr Gizler i ja planuje się do niego umówić na monitoring. Na ten moment czekamy na wizytę u androloga, również w Invimedzie
Powodzenia :*
Dziękuję Ci za odpwoiedź. My też tam robiliśmy badanie nasienia. Teraz w maju mam badania w szpitalu. w tedy tez powtorzymy badanie męża. Właśnie dużo czytałam o tym doktorze -bardzo rzeczowy i konkretny -