Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Invitro dofinansowanie 2024
Odpowiedz

Invitro dofinansowanie 2024

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia_a Znajoma

Wysłany: 10 czerwca, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Odzywam się tu pierwszy raz, chociaż czytam namiętnie forum od dłuższego czasu :)

Mam 37 lat, niepłodność idiopatyczną, w teorii oboje z mężem jesteśmy zdrowi. 2tyg temu zrobiłam drożność jajowodów, która również wyszła dobrze. Jestem po wizycie u lekarza, który po wynikach hormonów będzie chciał skierować nas do invitro.

Jestem ciekawa, czy któraś z Was miała lub jest obecnie w podobnej sytuacji? Rozeznaję dopiero temat dofinansowania do invitro (tego z czerwca 2024) - może któraś z Was w nim właśnie bierze udział i może napisać coś więcej?

Pozdr!
    A.

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Polecam Ci zajrzeć na wątek starając się z pomocą medyczną. Tam są dziewczyny, które są przed/ po in vitro i na pewno odpowiedzą Ci na wszystkie pytania :)

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Kessa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia_a wrote:
    Cześć! Odzywam się tu pierwszy raz, chociaż czytam namiętnie forum od dłuższego czasu :)

Mam 37 lat, niepłodność idiopatyczną, w teorii oboje z mężem jesteśmy zdrowi. 2tyg temu zrobiłam drożność jajowodów, która również wyszła dobrze. Jestem po wizycie u lekarza, który po wynikach hormonów będzie chciał skierować nas do invitro.

Jestem ciekawa, czy któraś z Was miała lub jest obecnie w podobnej sytuacji? Rozeznaję dopiero temat dofinansowania do invitro (tego z czerwca 2024) - może któraś z Was w nim właśnie bierze udział i może napisać coś więcej?

Pozdr!
    A.
    Na forum są już dziewczyny, które są po pierwszych wizytach i będą startowały z dofinansowaniem.
    Dział forum starając się z pomocą medyczna i tak jest wątek dofinansowania oraz polecam też z pytaniami zajrzeć na wątek miesięczny czerwcowy.

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • Asia_a Znajoma

Wysłany: 10 czerwca, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ