Invitro dofinansowanie 2024
-
Cześć! Odzywam się tu pierwszy raz, chociaż czytam namiętnie forum od dłuższego czasu
Mam 37 lat, niepłodność idiopatyczną, w teorii oboje z mężem jesteśmy zdrowi. 2tyg temu zrobiłam drożność jajowodów, która również wyszła dobrze. Jestem po wizycie u lekarza, który po wynikach hormonów będzie chciał skierować nas do invitro.
Jestem ciekawa, czy któraś z Was miała lub jest obecnie w podobnej sytuacji? Rozeznaję dopiero temat dofinansowania do invitro (tego z czerwca 2024) - może któraś z Was w nim właśnie bierze udział i może napisać coś więcej?
Pozdr!
A. -
Asia_a wrote:Cześć! Odzywam się tu pierwszy raz, chociaż czytam namiętnie forum od dłuższego czasu
Mam 37 lat, niepłodność idiopatyczną, w teorii oboje z mężem jesteśmy zdrowi. 2tyg temu zrobiłam drożność jajowodów, która również wyszła dobrze. Jestem po wizycie u lekarza, który po wynikach hormonów będzie chciał skierować nas do invitro.
Jestem ciekawa, czy któraś z Was miała lub jest obecnie w podobnej sytuacji? Rozeznaję dopiero temat dofinansowania do invitro (tego z czerwca 2024) - może któraś z Was w nim właśnie bierze udział i może napisać coś więcej?
Pozdr!
A.
Dział forum starając się z pomocą medyczna i tak jest wątek dofinansowania oraz polecam też z pytaniami zajrzeć na wątek miesięczny czerwcowy.2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -