Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ismigen

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ninkamalinka Nowa

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,moze ktoras bedzie wiedzieć cos.na.ten.temat.A chodzi.mino przyjmowanie ismigenu w czasie staran.o dziecko.Na razie stosunki.byly w dni.nie.plodne.W 2,10,11 dniu.cyklu.W 9 dniu zaczelam.przyjmowad druga ture szczepionki i.bede przyjmowac 10 dni.I teraz.moje.pytanie czy akurat gdyby.sie.okazalo,ze.jednak pech chciał ze.zaszlabym w ciaze.w.dni nieplodne to.lepiej teraz.przestav brac.ismigen czy brac.dalej.??
    Ile.czasu.mozna.po trzeciej.dawce zaczac sie.starac o.dziecko??

• terka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkamalinka wrote:
    Hej,moze ktoras bedzie wiedzieć cos.na.ten.temat.A chodzi.mino przyjmowanie ismigenu w czasie staran.o dziecko.Na razie stosunki.byly w dni.nie.plodne.W 2,10,11 dniu.cyklu.W 9 dniu zaczelam.przyjmowad druga ture szczepionki i.bede przyjmowac 10 dni.I teraz.moje.pytanie czy akurat gdyby.sie.okazalo,ze.jednak pech chciał ze.zaszlabym w ciaze.w.dni nieplodne to.lepiej teraz.przestav brac.ismigen czy brac.dalej.??
    Ile.czasu.mozna.po trzeciej.dawce zaczac sie.starac o.dziecko??

Przede wszystkim w dni niepłodne nie ma szans zajść w ciąże bo jak sama nazwa mowi jesteś wtedy niepłodna...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Buu Debiutantka

Wysłany: 15 listopada 2022, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Podbijam temat.
    Czy któraś z Was przyjmowała tą szczepionkę na początkach cyklów a później rozpoczynała starania? Ktoś wie jakie są zalecenia lekarzy? Niestety od mojego nic się nie dowiedziałam.

• Maura Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2022, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Buu, mi lekarz odradził stosowanie tej szczepionki podczas starań. Zastosowałam się do tego. Pozdrawiam:)

age.png

age.png
  • ELka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2022, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zapytaj ginekologa.
    Ja brałam szczepionkę podczas starań ale nie pomyślałam, żeby zapytać lekarza bo nie sądziłam, że może mieć jakieś negatywne skutki. Z tego co wiem to do dnia miesiączki zarodek jest chroniony i nic mu nie zagraża ale lepiej zapytaj lekarza.
    Ogólnie szczepionkę polecam bo póki co jeszcze nie chorowałam a 4 miesiące przed przepisaniem szczepionki byłam non stop ale dosłownie non stop chora, aż rzuciło się na zatoki.

19.04.25 r. 21 dc ⏸️
    26.04.25 r. 28 dc beta 520 💙

04.01.24 r. 👶38t5d CC Marcelina 🩷

👩 40 l 🧑 48 l

Luty'25 💔 cb 5 tc
    Sierpień'24 💔 puste jajo łyżeczkowanie
    Styczeń'23 💔 cb 6 tc
    Marzec '22 💔 7/9 tc łyżeczkowanie
    Styczeń '22 💔 cb 5 tc
    Grudzień '21💔 9/10 tc łyżeczkowanie

Luty/marzec'23- szczepienie limfocytami partnera.
    Maj'23- szczepienie limfocytami partnera w 7 tc.
    Marzec'25- szczepienie limfocytami partnera.
    Maj'25 szczepienie limfocytami partnera w 8 tc.
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ