Jak często się kochać?
-
Hej dziewczyny wiem że może to głupie pytanie 😂 Ale jak często ❤?. Pytanie do tych dziewczyn które mają już dzieci (kiedy zaszlyscie w ciaze jak często ❤?)i do tych które zmieniły częstotliwość przytulanek i właśnie wtedy się udało staramy się już ósmy cykl ( W dni płodne niemal codziennie) i nadal ciazy nie ma
Proszę napiszcie swoje historie
Pozdrawiam -
ja narazie stosuję rady mamyginekolog i wzbudza moje zaufanie w tych tematach
https://mamaginekolog.pl/zrobic-zeby-zrobic/
ale dopiero zaczynam starania, myślę, że są na pewno wśród nas dziewczyny, którym się udało kochając się codziennie i te którym co dwa dni, a i te co tylko w dni płodne bo jesteśmy różne i różni po wieloma względami♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Anciol wrote:Też kiedyś szukałam informacji na ten temat bo spotkałam się z opinią że przy częstym seksie zmniejszają się szansę na ciążę. Ale ja zaszłam w 4 cyklu A sex uprawialiśmy kilka razy dziennie codziennie
-
A ja mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych. Od niedawna zaczelam stosowac i nie ogarniam 😉 Dziś robiłam ok 11 i był pozytywny a o 17 już całkiem negatywny . To oznacza że powinnam ❤❤ zaraz o 11 jak zobaczyłam pozytywny test ? Czy wieczorem już za późno? Jak myślicie?JA 34 ON 35
Starania od 1/2020
0 ciąż
Ja
PCOS, Hashimoto
badania hormonalne ok
jajowody drożne
I IUI 3/2023 - nieudana
4/2023 - pierwszy raz stymulacja lamettą - cykl bezowulacyjny
mam nadzieję ze 9/2023 podejdziemy do drugiej IUI
ON
badania hormonalne ok
morfologia 0% poprawiona suple -> 4%
Czekamy na NASZ CUD
"Wszystko wali się
a ja nie mogę biec
może ten deszcz udaje łzę
minie ten sen i będzie ok..." -
abrakadabra wrote:Owulacja nastepuje 12-36 h po pozytywnym tescie, takze mozesz i dzisiaj, mozesz jutro tez poprawicJA 34 ON 35
Starania od 1/2020
0 ciąż
Ja
PCOS, Hashimoto
badania hormonalne ok
jajowody drożne
I IUI 3/2023 - nieudana
4/2023 - pierwszy raz stymulacja lamettą - cykl bezowulacyjny
mam nadzieję ze 9/2023 podejdziemy do drugiej IUI
ON
badania hormonalne ok
morfologia 0% poprawiona suple -> 4%
Czekamy na NASZ CUD
"Wszystko wali się
a ja nie mogę biec
może ten deszcz udaje łzę
minie ten sen i będzie ok..." -
Edith 19 wrote:Mimo tego że o 17 wyszedł negatywny ?
U mnie w aktualnej ciąży wyglądało to tak jak na zdjęciu poniżej. https://zapodaj.net/ef9259417719b.jpg.html
Ale w poronionej ciąży kochaliśmy się co dwa dni. Także tak na prawdę nie ma na to reguły.
Ja bym Wam dziewczyny polecała monitoring aby sprawdzić jak rosną pęcherzyki 😉 A co ważniejsze to po kilku miesiącach po potwierdzonych owulacjach u Was wysłać panów na badanie nasienia. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 18:13
Edith 19 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Dziękuję Wam za odpowiedzi 😚😚JA 34 ON 35
Starania od 1/2020
0 ciąż
Ja
PCOS, Hashimoto
badania hormonalne ok
jajowody drożne