Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Promyk też mi to kiedyś przemknelo przez myśl, ale jakbym miała D to raczej już bym nie kombinowała ja mam marne B ale mąż też zabronił, stwierdził że z głodu umrzemy bo wtedy mnie już z łóżka nie wypuści. Wiem, dziwnie to brzmi ale ogólnie miał to być komplement
Adry lubi tę wiadomość
-
Promyk ja lubię swój biust przed okresem, wtedy sie ładnie zaokrągla 😁😁😁 tez miałam fazę na powiększenie biustu, ale potem stwierdziłam, ze trzeba sie pokochać takim jakim sie jest i tyle, grunt zeby zdrowiem sie cieszyć! 😁Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Promyk89 wrote:_Beatrix czyzbys dołączała do Multi i do rodzę w 2020r?;>
nie nie. Kiedys w przyszlosci, ale nie wiem czy przy tym co tam w srodku mam jeszcze raz sie uda
Narazie kibicuje Wam i ciesze sie ze znow mamy na forum ciązowe brzuszki. To bardzo fajny czas oczekiwania i milo mi go z Wami dzielic -
Mistrzem narzekania jest moja Przyjaciółka... aż boje sie Jej cos polecić/zaproponować bo narzeka na to co ma i juz do przodu... heh..Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Hmm mój jak zemrze to mi spłacą kredyt zawsze coś (tfu tfu tfu!)
Ciekawi mnie wtedy zawsze co z zarodkami które zostały? Albo co gdybym ja zeszła? Czy kobieta z którą się zwiąże mój (gdyby chciała) mogłaby je mu urodzić?
Jeszcze dzisiaj podrzuciłam pomysły mojej mamie na prezent dla mojego - jak facet nosi brode i o nią dba to naprawde wieleee ułatwia
Biore się za sprzątanie domku.
Jutro 14 tydzien. Szok. A my dalej nie mamy _nic_ teraz chyba przerzuce się na strony z przykładowymi rzeczami must have wyprawka
Orzeszkowej sie też przyda
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Włosów troche mogę przygarnac, jutro do fryzjera idę farbowac, ciąć i grzywke robić. Ciekawe jak ta grzywką wyjdzie, kiedyś miałam i mąż mi dupe truje że super wyglądałam i mam sobie zrobić. A ja nie potrafię sobie siebie przypomnieć z tego okresu. I żadnego zdjęcia nie mam. Więc będzie niespodzianka.
-
A ja mam teraz super cycki. Szkoda że potem będą zwisy flakowe i autostrada pomiędzy jak zawsze po karmieniu
Dziewczyny z kotami-dlaczego moja kotka kładzie się na wszystkim co należy do Wojtka? Właziła mu do łóżeczka i ją wyganiałam. Teraz wystarczy że jego kołderka leży na moim łóżku to się tam kładzie, również na rogalu do karmienia, na jego macie na kanapie. Już jej dałam rożek rozłożony na oparcie kanapy którego nie używam bo jest sztywny jakiś to jeszcze jej mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2019, 15:15
-
Promyk, nie stresuj się że nie masz jeszcze nic z wyprawki. Ja do końca 20 tygodnia też nie mialam absolutnie nic.... Jestem w 28 i mam totalnie wszystko w dobie zakupów internetowych ogarnąć wszystko idzie naprawdę raz, dwa(ja nie cierpię chodzenia po supermarketach, i wszystko zamówiłam przez neta). Zostało mi to tylko wszystko wyprać i wyprasować, ale zamierzam męża do tego zagonić😉
Promyk89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Frida91 wrote:Yankee candle
Ja sobie wzięłam świeczkę Cappuccino truffle, a woski Crackling wood fire, Belgian waffles i Pain au raisin. Same apetyczne zapachy
Yankee są fajne pod tym względem że co sezon wypuszczają 4 nowe zapachy. Np. co roku są nowe świąteczne...Frida91 lubi tę wiadomość
-
Lavende wzielam jeszcze 3 inne dla siostry męża. Spiced white cocoa, Frosty gingerbread i ten Red apple wreath co polecalas ale ten ostatni jakoś nie przypadł mi do gustu... Chociaż po zapaleniu może inaczej pachną. Dziś jakiś przetestuję
Lavende86 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙