Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
I dzisiaj mija 2 i pół roku od kiedy jestem mamą ale czad nie będę oryginalna mówiąc kiedy to zleciało
Nie mniej jednak teraz jest pięknie i nie tęsknię za tamtym czasem bobaskowym
Dobrej nocymalutka_mycha, Frida91, OwaOrzeszkowa lubią tę wiadomość
-
Adry piękne prezenty 😍
Ja wczoraj trochę przysiadłam przed kompem jak mała zasnęła i wybierałam zdjecia do wywołania. Mamy spore zaległości w tym I musimy kupić sobie jakiś mega album min.na 600 zdjęć.czekamynadzidzie, Adry lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Promyk89 wrote:najważniejsze, żeby były jak najlepsze warunki - jak będziesz ewentualnie musiała poczekać to pamiętaj, że chodzi o to, żebyś była w jak najlepszym stanie, żeby zarodek z tobą został
Znieczulenie w trakcie punkcji to standard - więc śpisz. No mnie bolało, ale miałam 20par nakłuć, ale... mniej niż po hsg i w sumie szybciej doszłam do siebie nie jest źle, najgorszy stres to jak dowiadujesz się ile zarodków i w efekcie blastocyst. Potem można odetchnąć z ulgą i sam transfer nie boli wcale
ile masz pęchrzyków?
trzymam kciuki :***Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Adry wrote:I dzisiaj mija 2 i pół roku od kiedy jestem mamą ale czad nie będę oryginalna mówiąc kiedy to zleciało
Nie mniej jednak teraz jest pięknie i nie tęsknię za tamtym czasem bobaskowym
Dobrej nocy
Ja też już myślę popakować prezenty
nie wiem totalnie jak ubrać mieszkanie, wiecie zeby był taki klimat świąteczny. Nawet nie wiem jaką choinkę kupićPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Frida91 wrote:Adry piękne prezenty 😍
Ja wczoraj trochę przysiadłam przed kompem jak mała zasnęła i wybierałam zdjecia do wywołania. Mamy spore zaległości w tym I musimy kupić sobie jakiś mega album min.na 600 zdjęć.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
czekamynadzidzie wrote:ja też mam totalne zaległości w zdjeciach. W ogóle chyba albumy sobie musze pokupować, takie na te zdjecia. Bo jak kiedys szlag trafi mój dysk przenośny to będę płakać, bo tyle zdjęć pójdzie na zmarnowanie!
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja mam zdjęcia wywołane. Mały ma już pół albumu zawalone a małej muszę wkleić i nie mam kiedy 😀
Adry - ja też stwierdzam, że nie mam sentymentu do bobasów 🤣 Serio. Z małą osiągnęłam już taki super lever wtajemniczenia, a tu sru i wróciłam do punktu wyjścia. Ciężko tak. Młody jest słodki itd itp, ale ja już jestem wygodna i chcę pospać, zrelaksować się, a tu nie da się. Może za miesiąc lub dwa powiem inaczej, ale na dziś dzień to chcę przyspieszyć czas.Adry lubi tę wiadomość
-
ooo jak miło, że to napisałaś czasem się zastanawiam czy czegoś nie palnę, ale jednak fajnie, że ktoś tez ma podobne odczucia. jak byliśmy u znajomych to własnie mieli 4 latkę taką jak Twoja Ala.... to to już jest przepaść nieziemska. Człowiek nie kosmita a czas leci... wolniej, szybciej, sama wiesz, że nadejdzie w końcu czas, że zrobi się łatwiej
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
Mojemu też coś charczy w nosie. Odciągnęłam mu gile rano. Teraz młody miał drzemkę - 20 minut jak w mordę strzelił. Dłużej nie śpi teraz. Pierdzielę, idę na kawę z koleżanką, a stary niech się użera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 09:53
Multiwitamina lubi tę wiadomość