Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak poprawić erekcję?
Odpowiedz

Jak poprawić erekcję?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • equc Nowa

Wysłany: 19 marca, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Z partnerką mamy już 33 lata. Pragniemy dziecka.

Moja partnerka zawsze śliczna. Jednak zawsze miałem problem z erekcją. Do tej pory to nie było przeszkodą. Nawet jak nie dochodziło do erekcji to były inne sposoby zadowolenia kobiety, co sprawiało mi radość. Teraz kiedy staramy się o dziecko wgl. nie działam. Działa stres, co chyba jeszcze bardziej odbija się na innych bodźcach. Prawdę mówiąc szukam leku wymuszającego erekcję niezależnie od innych bodźców.

W Internecie czyta się o przedłużeniu erekcji. Ja bym chciał ją wymusić. Czy istnieje taki lek?

• sawak Koleżanka

Wysłany: 20 marca, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłeś badania w kierunku problemow z erekcją? W wielu przypadkach jest to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi. Warto jest przebadać sobie na pewno

testosteron

estrogeny

prolaktynę

i zrobić sobie hormony tarczycy takie jak tsh ft3 oraz ft4

Dodatkowo pewnie swoje doklada tutaj stres bo chcesz aby erekcja była, stresujesz sie i tym bardziej potęguje to problem z erekcją. Co do tabletek to na początek polecam te z L argininą. Mają dobry skład. Poczytaj sobie o cum on albo o penis complete.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 20 marca, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porozmawiaj z seksuologiem. Bez sensu faszerować się lekami na erekcję, jeśli problem siedzi w głowie, a często tak jest. To tylko chwilowo zataił problem a potem przestanie dzialac. Plus te środki zapewne mają też wpływ na jakość nasienia.
    Przesłuchaj/przeczytaj sobie książkę "Sztuka obsługi penisa".

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 20 marca, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobny problem jednak wypróbowałem sildenafil i w moim przypadku nie pomaga.... Czy mogę pomim to liczyć, ze pomogą mi własnie te tabletki?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 21 marca, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt Ci tutaj na to pytanie nie odpowie. Na jednego cum on dzialają lepiej, na drugiego cum on dzialają gorzej. Najsensowniej będzie po prostu przetestować.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ