Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem
Odpowiedz

Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Znajoma

Wysłany: 21 listopada, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Bardzo współczuję, niestety ludzie nawet najbliżsi czasem nie mają kompletnie wyczucia, a pytania „kiedy drugie” lepiej nie zadawać. Czasem sobie myślę, że może ktoś nie ma złych intencji, ale są takie sytuacje, że lepiej zamilknąć. Życzę Ci z całego serca żebys doczekała się kolejnego dzieciaczka 😘

Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?

• Oczekujaca Znajoma

Wysłany: 21 listopada, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gipsowka93 wrote:
    Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

• Gipsowka93 Znajoma

Wysłany: 21 listopada, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Mój na początku też tak miał, teraz z perspektywy czasu zastanawiam się, czy właśnie to nie taki mechanizm obronny, żeby nie pokazać, że też go to jakoś rusza 🙈

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ