Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem
Odpowiedz

Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Bardzo współczuję, niestety ludzie nawet najbliżsi czasem nie mają kompletnie wyczucia, a pytania „kiedy drugie” lepiej nie zadawać. Czasem sobie myślę, że może ktoś nie ma złych intencji, ale są takie sytuacje, że lepiej zamilknąć. Życzę Ci z całego serca żebys doczekała się kolejnego dzieciaczka 😘

Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?

32 👧🏻👦🏼33
    1x👧🏼 2019
    starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - 3 stymulacja Clostilbeyght + Progesteron od 12 d c

Hashimoto, hipoglikemia reaktywna
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2024, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gipsowka93 wrote:
    Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Starania od 02.2024
    klinika leczenia niepłodności od 07.2025
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
    Przewlekłe zapalenie endometrium
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty, Kariotyp OK

On 34l.
    Seminogram w normie, morfologia 2%
    HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
    Chromatyna - 22%, Kariotyp OK
    02.26 INF
  • Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Mój na początku też tak miał, teraz z perspektywy czasu zastanawiam się, czy właśnie to nie taki mechanizm obronny, żeby nie pokazać, że też go to jakoś rusza 🙈

32 👧🏻👦🏼33
    1x👧🏼 2019
    starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - 3 stymulacja Clostilbeyght + Progesteron od 12 d c

Hashimoto, hipoglikemia reaktywna
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ