X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem
Odpowiedz

Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Bardzo współczuję, niestety ludzie nawet najbliżsi czasem nie mają kompletnie wyczucia, a pytania „kiedy drugie” lepiej nie zadawać. Czasem sobie myślę, że może ktoś nie ma złych intencji, ale są takie sytuacje, że lepiej zamilknąć. Życzę Ci z całego serca żebys doczekała się kolejnego dzieciaczka 😘

Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?

32 👧🏻👦🏼33
    🧑‍🧑‍🧒 5,5 roku - starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023
    22 c.s. - ⏸️ brak

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - OVOSICARE ferlity
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2024, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gipsowka93 wrote:
    Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

• Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Mój na początku też tak miał, teraz z perspektywy czasu zastanawiam się, czy właśnie to nie taki mechanizm obronny, żeby nie pokazać, że też go to jakoś rusza 🙈

32 👧🏻👦🏼33
    🧑‍🧑‍🧒 5,5 roku - starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023
    22 c.s. - ⏸️ brak

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - OVOSICARE ferlity
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ