X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem
Odpowiedz

Jak radzicie sobie ze staraniami i oczekiwaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Bardzo współczuję, niestety ludzie nawet najbliżsi czasem nie mają kompletnie wyczucia, a pytania „kiedy drugie” lepiej nie zadawać. Czasem sobie myślę, że może ktoś nie ma złych intencji, ale są takie sytuacje, że lepiej zamilknąć. Życzę Ci z całego serca żebys doczekała się kolejnego dzieciaczka 😘

Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?

32 👧🏻👦🏼33
    1x👧🏼 2019
    starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - 3 stymulacja Clostilbeyght + Progesteron od 12 d c

Hashimoto, hipoglikemia reaktywna
  • Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2024, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gipsowka93 wrote:
    Dziękuję Ci 😘❤️❤️❤️
    Czasami wręcz się zastanawiam, czy nie skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł jakoś wrzucić na „luz”, bo ja sama nie umiem. Mój Mąż jest bardzo wspierający, ale widzę, że on też już źle to znosi ;( A jak u Was z drugimi połówkami ?
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Starania od 02.2024
    klinika leczenia niepłodności od 07.2025
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
    Przewlekłe zapalenie endometrium - w trakcie leczenia
    Drożność jajowodów - czekam
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty

On 34l.
    Seminogram w normie, jedynie morfologia 2%
    HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
    Chromatyna - 22%
  • Gipsowka93 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2024, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczekujaca wrote:
    Myślę, że pomoc psychologa jest jak najbardziej dobrym pomyslem. Na pewno ktoś spojrzy na to wszystko z boku i wiele mądrych wniosków wyciągniesz, może nieco ulży. Mój mąż ma całkowity luz, czasem mnie to drażni, a czasem myślę, że ktoś musi to trzymać w ryzach.

Mój na początku też tak miał, teraz z perspektywy czasu zastanawiam się, czy właśnie to nie taki mechanizm obronny, żeby nie pokazać, że też go to jakoś rusza 🙈

32 👧🏻👦🏼33
    1x👧🏼 2019
    starania o rodzeństwo 🥹

Start - czerwiec 2023

Nasienie - 🆗
    Badanie HSG - styczeń 2025 🆗
    Stymulacja AROMEK - 4 cykle - owulacja piękna, dzidzi brak

Aktualnie - 3 stymulacja Clostilbeyght + Progesteron od 12 d c

Hashimoto, hipoglikemia reaktywna
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ