jak to jest z tym zagniedzeniem???
-
nick nieaktualnyDziewczyny szperam i szperam w necie, na forach i sa sprzeczne info na temat tego spadku po owulacji "tzw zagniedzania sie zardka"jesli wyjdzie na koncu test pozyt to ok. Ale np jesli na wykresie jest spadek a przychodzi @ to słyszałam o czyms takim ze to była proba zagniezdzenia, jednka nie udana. Co Wy na to?
-
Ja widziałam wykresy, że w ogóle nie było spadku a cykl zakończony ciążą. I w to chcę wierzyć bo w tym cyklu nie miałam spadku, no miałam w 4 dc, ale to chyba za wcześnie
Co do nieudanej próby zagnieżdżenia wynikającej z obniżonej temperatury to sama nie wiem... A nie jest tak, że ona spada już PO zagnieżdżeniu. Skąd wiesz, że w trakcie? -
nick nieaktualny
-
Ania, być może tak w rzeczywistości jest, ale tak właściwie po co Ci to wiedzieć? Nawet gdyby spadek temperatury oznaczał próbę zagnieżdżenia, a potem, jakby się okazało, nieudaną, to czy świadomość tego nie będzie miała wpływu na Twoje samopoczucie? Bo mnie się wydaje, że możesz zacząć o tym myśleć trochę zbyt intensywnie i to wcale nie będzie pomagało, wręcz przeciwnie.
Niepotrzebnie się nakręcamy, a powodów spadku może być tysiące.
Przeglądałam sobie do tej pory całe mnóstwo wykresów i całe mnóstwo zaciążonych jest bez spadku, jak również drugie tyle bez ciąży ze spadkiem. Można sobie gdybać, że ten spadek znaczy to, a tamten to, ale... nasz organizm jest tak złożoną, tak skomplikowaną i tak nieprzewidywalną maszyną, że nad takimi niuansami nie ma się co zastanawiać.
Życzę Ci powodzenia .Makcza, ulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-