Jak zmienić myślenie
-
Idź na miesięczny i porozmawiaj z dziewczynami, na pewno będzie Ci raźniej tam z nimi, niż jak sama zakładasz milion wątków.
Wątek miesięczny nazywa się - Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩🦰 - Grudzień 2024
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Ans16 wrote:Kolejny cykl nieudany.. okres będzie jutro
Piersi zaczynają boleć podbrzusze też .. chyba daje sobie przerwę ze staraniami bo to bez sensu.
Wam jak się udajewalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Piersi zaczynają boleć podbrzusze też .. chyba daje sobie przerwę ze staraniami bo to bez sensu.
Wam jak się udajeStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
Wam jak się udaje
Też się nie udaje ja już zalana łzami przy każdym bólu jak na okres w tym cyklu. I też myślałam, żeby chwilowo się poddać i odpocząć jak się nie uda, ale młodsi się od tego nie zrobimy.
Jak dziewczyny mówią - spróbuj z wątkiem miesięcznym. Ja pierwszy raz w życiu z nimi testuje i nawet najmniejsze słowa otuchy dają jakąś namiastkę siły i wsparcia👱37 🧔42
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii wrodzonej -
Ja urodzę w wieku 42 lat obecnie 26 tydzień się u mnie zaczął zdrowej ciąży. U mnie nie dość, ze wiek to jeszcze prawie zerowe AMH, jakieś 7 cykli z rzędu to się naprawdę starałam i miałam nadzieje, doszukiwanie się objawów, a potem co miesiąc deprecha w dzień okresu.. Dałam sobie spokój ze staranowani, zaznaczalam sobie już tylko dni miesiączki w kalendarzu ale już nie śledziłam nie robiłam wykresów itp. Bo bym po prostu oszalała, w każdy dzień okresu to byl szloch, czułam się jak chodząca porażka i długo bym tak nie pociągła z moją psychiką. Do tego jeszcze był biochem. A cykle zrobiły mi się w zeszłym roku coraz bardziej nieregularne a miesiączki skąpe nieraz jednodniowe, wiec bardziej bym sie wczesnej menopauzy spodziewała niż ciąży. Nagle w jakims 10/ 11 cyklu bez absolutnie żadnych celowych prób ( jedno przytulanie tuż po miesiączce) i zaszłam w ciąże.
-