X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jaka szyjka macicy
Odpowiedz

Jaka szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eliz22 Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro powinnam dostać okres, moja szyjka jest nisko, zamknięta, ani twarda, ani miękka (nie umiem tego dobrze określić) śluz jest biały z grudkami. Oznacza to okres, czy może jednak nie? Jakie Wy macie doświadczenia ze swoimi szyjkami? Chciałabym trochę bardziej zagłębić wiedzę na ten temat :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/badanie-szyjki-macicy-miekka-i-twarda-szyjka-macicy,przygotowania-do-ciazy-artykul,9098,r1p1.html

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dniu w którym miała przyjść @ miałam szyjkę jak na @ wiec myslalam,ze znów nic z tego,jednak po II kreseczkach zaraz zaczęła robić sie rozpulchniona i tak jakby zanikła gdzieś.Wiec na szyjkę nie patrz bo mozesz sie pomylić moja była taka jak w każdym nieciążowym cyklu ,a i śluz nic sie nie zmienił ,dopiero teraz ponad 5 tc jest go więcej troszeczkę.Powodzenia :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy chyba nie ogarnę badania szyjki, próbuję od roku i ostatnio dopiero udało mi się owulacyjna wyłapać, czego też pewna nie jestem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ