Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jaka szyjka macicy
Odpowiedz

Jaka szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eliz22 Debiutantka

Wysłany: 20 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro powinnam dostać okres, moja szyjka jest nisko, zamknięta, ani twarda, ani miękka (nie umiem tego dobrze określić) śluz jest biały z grudkami. Oznacza to okres, czy może jednak nie? Jakie Wy macie doświadczenia ze swoimi szyjkami? Chciałabym trochę bardziej zagłębić wiedzę na ten temat :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/badanie-szyjki-macicy-miekka-i-twarda-szyjka-macicy,przygotowania-do-ciazy-artykul,9098,r1p1.html

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w dniu w którym miała przyjść @ miałam szyjkę jak na @ wiec myslalam,ze znów nic z tego,jednak po II kreseczkach zaraz zaczęła robić sie rozpulchniona i tak jakby zanikła gdzieś.Wiec na szyjkę nie patrz bo mozesz sie pomylić moja była taka jak w każdym nieciążowym cyklu ,a i śluz nic sie nie zmienił ,dopiero teraz ponad 5 tc jest go więcej troszeczkę.Powodzenia :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 23:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy chyba nie ogarnę badania szyjki, próbuję od roku i ostatnio dopiero udało mi się owulacyjna wyłapać, czego też pewna nie jestem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ