Jaki lekarz Bielsko lub okolice
-
Hej dziewczyny, staramy się z mężem o malucha już prawie 2 lata. Niestety, lekarze, do których poszłam w trakcie niekoniecznie chcieli pomóc. Jeden, aby robić testy owulacyjne, bo na monitoring, to bym musiała codziennie przychodzic i tyle. Inny bez żadnego badania przepisał od razu tabletki hormonalne. Kolejny, żeby wrócić za pół roku, tylko, że już sporo czasu minęło. Ostatnia prowadzi monitoring, ale przyjmuje raz w tyg. Chodzę chyba juz pół roku i dalej nie wiemy czy dochodzi do owulacji. Wiemy tylko, że jajeczko rośnie i jest przygotowywane. Ostatnio mówiła, że najlepiej jakby wizyta wypadła w dniu owulacji, to byśmy wiedziały...
Ale ja tak mogę do niej chodzic kilka lat i możemy nie trafić.
Z badań krwi miałam zlecone tylko TSH, morfologię i przeciwciała przeciwko różyczce:(
Możecie polecic jakiegoś lekarza, ktory zajmie się tematem? Ktory porobi badania? Mogę je zrobić na własną rękę, ale aby potrafił je odpowiednio zinterpretować. Minęły prawie dwa lata, a nikt nie zlecił konkretnych badań, nie wiem dalej czy do owulacji dochodzi i w czym tkwi problem -
Vopsi wrote:Hej dziewczyny, staramy się z mężem o malucha już prawie 2 lata. Niestety, lekarze, do których poszłam w trakcie niekoniecznie chcieli pomóc. Jeden, aby robić testy owulacyjne, bo na monitoring, to bym musiała codziennie przychodzic i tyle. Inny bez żadnego badania przepisał od razu tabletki hormonalne. Kolejny, żeby wrócić za pół roku, tylko, że już sporo czasu minęło. Ostatnia prowadzi monitoring, ale przyjmuje raz w tyg. Chodzę chyba juz pół roku i dalej nie wiemy czy dochodzi do owulacji. Wiemy tylko, że jajeczko rośnie i jest przygotowywane. Ostatnio mówiła, że najlepiej jakby wizyta wypadła w dniu owulacji, to byśmy wiedziały...
Ale ja tak mogę do niej chodzic kilka lat i możemy nie trafić.
Z badań krwi miałam zlecone tylko TSH, morfologię i przeciwciała przeciwko różyczce:(
Możecie polecic jakiegoś lekarza, ktory zajmie się tematem? Ktory porobi badania? Mogę je zrobić na własną rękę, ale aby potrafił je odpowiednio zinterpretować. Minęły prawie dwa lata, a nikt nie zlecił konkretnych badań, nie wiem dalej czy do owulacji dochodzi i w czym tkwi problem39tc.💔🕊️
11.09 cb💔
trombofilia wrodzona🩸🧬 -
Vopsi wrote:A w Katowicach jaka placówka? Byłaś zadowolona czy zmieniłaś lekarza na tego ze Skoczowa, bo nic tam niw podziałali?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października, 12:23
39tc.💔🕊️
11.09 cb💔
trombofilia wrodzona🩸🧬 -
Polecam dr Anna Romowicz-Osuch👧 - 32 PCOS
🧒 - 33
Starania od 2020
28.09.2024 - ⏸️
01.10.2024 - beta 596
03.10.2024 - beta 1300
14.10.2024 - jest ❤️
23.10.2024 - bliźniaki 2o1k, ❤️ 2 × 159
03.11.2024 - plamienie, SOR brak bicia serc, brak przepływu
05.11.2024 - 💔💔 -
Cześć, ja mogę polecić Gym Centrum w Bielsku
Staraliśmy się rok i nam w trakcie przepisała tabletki Miovelia i mężowi Fertilman
W trakcie robiłam testy owulacyjne mierzyłam temperaturę i nawet trzymałam nogi do góry po stosunku 😄
Po kalendarzowym roku już byłam zrezygnowana że się nie uda i zaczęłam akurat wtedy szkole policealna i zajęłam tym głowę to się udało w pierwszy miesiąc po roku 🥹
Wiem że ciężko jest o tym nie myśleć ale polecam więcej skupić się na innych rzeczach a wkoncu się uda 😊
Trzymam kciuki! 😉 -