Jaki "wiesiołek" najlepszy - co polecacie?
-
Hej Kobietki,
Jestem na początku starań, widzę jednak, że wiele z Was stosuje wiesiołka. Stąd moje pytanie o dobry, sprawdzony. Jaki polecacie?
Poczytałam o jego "zbawiennych" właściwościach i dlatego też chciałabym zaopatrzyć się w niego.
Doradzicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKea06 wrote:Stosuję Oeparol Femina. Już po jednej paczce zauważyłam różnicę,a stosuję 3x1 . Dużo więcej śluzu w okresie przed owulacyjnym / owulacyjnym wiadomo o co chodzi Także polecam
Ja kupiłam z apteo, w następnym tygodniu owulacja więc zobaczymy, na razie chyba bez zmian. -
Ja nie zauważyłam różnicy po wiesiołku, chociaż stosuję go dopiero 3 cykl. Za to widzę różnicę po siemieniu lnianym, które piję dopiero od 2 tygodni. Śluz typowo płodny jeszcze się nie pojawił, ale mam nadzieję, że lada dzień to się zmieni
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mi wiesiolek wydłużyl cykl o prawie dwa tygodnie... zawsze miałam cykle 29-30 dni a po wiesiolku 42 dni, nie wiedziałam co się dzieję... test negatywny a @ nie ma... nie biore zadnych lekow.. wszystko jak zwykle... także ja odstawiam... może sekret tkwi w dawce i niektórym wystarczy tylko jedna kapsulka dziennie... łykałam 2 razy dziennie po 2 tabletki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 14:25
joannaj -
Mnie lekarz polecał parzyć nasiona wiesiołka i pić 2 razy dziennie. Z racji, że nasiona są trudniej dostępne kupiłam w tabletkach i biorę tak jak na opakowaniu, czyli 3 razy po 2 tabletki. Ktoś z Was może pił wiesiołek nasiona? Zastanawiam się czy takiego teraz nie spróbować...
-
nick nieaktualny
-
joannaj wrote:Mi wiesiolek wydłużyl cykl o prawie dwa tygodnie... zawsze miałam cykle 29-30 dni a po wiesiolku 42 dni, nie wiedziałam co się dzieję... test negatywny a @ nie ma... nie biore zadnych lekow.. wszystko jak zwykle... także ja odstawiam... może sekret tkwi w dawce i niektórym wystarczy tylko jedna kapsulka dziennie... łykałam 2 razy dziennie po 2 tabletki...
Dawka dzienna wiesiolka to 1500. Raczej nie powinien mieć wpływu na długość cyklu. Być może jakiś stres, choroba miały na to wpływ. -