jakie badania przed zaczeciem starań ?
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/badania-wedlug-dnia-cyklu,5165.html
Tysia :) lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Dziewczynki, a jakie badania należy wykonać przed ciążą, ale po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych? Sprawa może podobna, ale wg mnie nie taka sama. Jakiego rodzaju problemy w organiźmie kobiety powodują pigułki? Domyślam się, że hormonalne, ale konkretnie jakie hormony mogą szaleć najbardziej po odstawce? Próbuję sama coś zdziałać przed wizyta u ginki by nie iść do niej z pustymi rękami, bo pewnie i tak da mi skierowanie na badania, a tymczasem byłoby szybciej...
-
nick nieaktualny
-
Jak załatwiałyście kwestię badań przed staraniami? Wszystko prywatnie? Terminy u gina na NFZ u nas odległe i zastanawiam się co robić... Przyszło mi do głowy, żeby iść prywatnie do ginekologa i żeby mi zrobił te badania czysto ginekologiczne i powiedział co jeszcze mam zbadać z krwi (te wszystkie hormony, cukier itp.) a potem iść do ogólnego na NFZ i poprosić o skierowanie na te badania... myślicie, że coś takiego się uda?
-