X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jakie polecacie witaminy prenatalne?
Odpowiedz

Jakie polecacie witaminy prenatalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obecnie biorę Femibion Natal 1, trwa to już kilka lat. Ale teraz mam zamiar zmienić na Pregna Plus. A wy jakie bierzecie?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

ja biorę Prenatal Uno. Zalecenie od ginekologa ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • beciaczka Nowa

Wysłany: 21 lutego 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore od samego pozczątku Pregna Plus, ma w sładzie wszystko czego potrzeba a jak czytałam i w okresie karmienia jest wskazany

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ