Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jakie polecacie witaminy prenatalne?
Odpowiedz

Jakie polecacie witaminy prenatalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obecnie biorę Femibion Natal 1, trwa to już kilka lat. Ale teraz mam zamiar zmienić na Pregna Plus. A wy jakie bierzecie?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

ja biorę Prenatal Uno. Zalecenie od ginekologa ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • beciaczka Nowa

Wysłany: 21 lutego 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore od samego pozczątku Pregna Plus, ma w sładzie wszystko czego potrzeba a jak czytałam i w okresie karmienia jest wskazany

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ