X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jakie polecacie witaminy prenatalne?
Odpowiedz

Jakie polecacie witaminy prenatalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marzena1988 Koleżanka

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obecnie biorę Femibion Natal 1, trwa to już kilka lat. Ale teraz mam zamiar zmienić na Pregna Plus. A wy jakie bierzecie?

Kiedy nadejdzie ten szczęśliwy czas ....?
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

ja biorę Prenatal Uno. Zalecenie od ginekologa ;)

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • beciaczka Nowa

Wysłany: 21 lutego 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biore od samego pozczątku Pregna Plus, ma w sładzie wszystko czego potrzeba a jak czytałam i w okresie karmienia jest wskazany

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ