X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jakie suplementy polecacie ?
Odpowiedz

Jakie suplementy polecacie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karola1995 Autorytet

Wysłany: 30 marca, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piszę z zapytaniem czy ktoras z was stosowala tabletki babystart woman plus albo miovelie pro ?
    Który suplement jest wg was lepszy ? Aktualnie kończy mi sie opakowanie babystart i zastanawiam się czy jest jeszcze cos co moglo by pomoc 😊

👧30
    🧔34

27.12.24 ⏸️
    7.01.25 mamy pecherzyk ❤️
    22.01.25 pusty pecherzyk 💔💔
    23.01.25 szpital 7+4 💔

23.04.25 ⏸️
    24.04.25 beta 130 ❤️❤️
    26.04.25 beta 387❤️❤️
    30.04.25 beta 1847❤️❤️
    8.05.25 mamy dzidziusia 2,7mm z pikajacym serduszkiem ❤️❤️❤️
    19.05.25 dzidzia ma 1.3 cm ❤️❤️
    29.05.25 kropeczka ma 2.4 cm ❤️ ❤️

Walczymy dalej o ciebie słoneczko❤️

,, Kiedyś ktoś taki sam jak my opowiedział mi ze wszystko jest możliwe ,,

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ