Jakie witaminy podczas starania się o ciążę?
-
Ja biorę o tego cyklu ovarin dwie tab dziennie do tego kwas foliowy i kwasy omega widzę z od czasu jak biorę ovarin lepiej się czuję mam więcej energii siły i ochoty na igraszki z mężem
-
Ja bralam ovarin i byl chyba skuteczny zaszlam wtedy w ciaze niestety mieszczesliwa Trraz lekarz kazal brac sam kwas ale sie martiwe czy nie za malo czy nie potrzebuje bit b siemienia lnianego vit d itd? Czyli takiego ovarinu? Mam jakis sentyment do niego zaszlam wtedy w ciaze
Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, jak bylam ciut mlodsza to jadlam byle co, pilam glownie kawe i palilam jak komin. Zaciazylam przypadkiem z moim wtedy jeszcze narzeczonym - do strzalu! I co, wyszlo nam chlopisko jak sie patrzy, juz mnie wlasnie syn przerosl a ma dopiero 13 lat. Chlop jak dab.
A teraz wtranzalam wit. c, b6 i b12, kwas foliowy, zelazo, magnez, cynk, wiesiolek, pije wode, octy jablkowe i inne cuda i co?
Du-Pa60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Karola - mama Julci i ... ? wrote:no dajesz nadzieje kochana a czułaś że coś sie dzieje jak brałas ovarin ?
Ciaze ku zaskoczeniu Teraz chcialam wrocic do ovarinu ale po tym wszystkom lekarz powiedzial ze tylko kwas Wydaje mi sie ze to za malo
-
Ja teraz czekam na @ i chyba ze zacznę brać ovarin mimo ze starania mogę wznowić po 20 grudnia . Bo on chyba też musi mieć czas na działanie ? I czy można to brać cały cykl ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 15:08
Mordeczka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Ja teraz czekam na @ i chyba ze zacznę brać ovarin mimo ze starania mogę wznowić po 20 grudnia . Bo on chyba też musi mieć czas na działanie ? I czy można to brać cały cykl ?
-