X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jednak ciaza?
Odpowiedz

Jednak ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie! Od około 8 miesiecy staramy się o dzidzie... badania wyszły dobrze, Lekarz zalecił zabieg na drożność jajowodów, niestety korona pokrzyżowała plany... później planowany urlop, ale do rzeczy. Podczas kwarantanny dostałam okres w 19dc 23.04.22, był bardzo skąpy. Oczywiście podczas urlopu starania były, dzisiaj 36 dc, miesiączki ani widu ani słychu. Okres w miarę regularny 26-29 dni zawsze. Zaczynam wariować, testy negatywne robione co 2 dni. Do lekarza mogę dopiero w poniedziałek... żadnych dolegliwości okresowych czy ciążowych. Miała któraś podobnie?

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś covida ? Bo chyba opóźnia okres, tak kojarzę jak dziewczyny pisały 😔

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2022, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak miałam to najpierw dostałam za szybko o 9-10dni, a teraz mi się opóźnia też tyle:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2022, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 38dc, bylam u lekarza. Dostałam chlormadinon na wywołanie. Lekarz pytał kilka razy czy robiłam test, podczas badania stwierdził, że dziwna sprawa, on tam nic nie widzi i że endometrium ma 15mm. Wszystko książkowo. Pobrał krew żeby sprawdzić na 100 procent czy w ciąży nie jestem. Ma któraś z Was doświadczenie z tymi tabletkami?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ