Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jednak ciaza?
Odpowiedz

Jednak ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie! Od około 8 miesiecy staramy się o dzidzie... badania wyszły dobrze, Lekarz zalecił zabieg na drożność jajowodów, niestety korona pokrzyżowała plany... później planowany urlop, ale do rzeczy. Podczas kwarantanny dostałam okres w 19dc 23.04.22, był bardzo skąpy. Oczywiście podczas urlopu starania były, dzisiaj 36 dc, miesiączki ani widu ani słychu. Okres w miarę regularny 26-29 dni zawsze. Zaczynam wariować, testy negatywne robione co 2 dni. Do lekarza mogę dopiero w poniedziałek... żadnych dolegliwości okresowych czy ciążowych. Miała któraś podobnie?

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś covida ? Bo chyba opóźnia okres, tak kojarzę jak dziewczyny pisały 😔

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2022, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak miałam to najpierw dostałam za szybko o 9-10dni, a teraz mi się opóźnia też tyle:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2022, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 38dc, bylam u lekarza. Dostałam chlormadinon na wywołanie. Lekarz pytał kilka razy czy robiłam test, podczas badania stwierdził, że dziwna sprawa, on tam nic nie widzi i że endometrium ma 15mm. Wszystko książkowo. Pobrał krew żeby sprawdzić na 100 procent czy w ciąży nie jestem. Ma któraś z Was doświadczenie z tymi tabletkami?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ