Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jednak ciaza?
Odpowiedz

Jednak ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie! Od około 8 miesiecy staramy się o dzidzie... badania wyszły dobrze, Lekarz zalecił zabieg na drożność jajowodów, niestety korona pokrzyżowała plany... później planowany urlop, ale do rzeczy. Podczas kwarantanny dostałam okres w 19dc 23.04.22, był bardzo skąpy. Oczywiście podczas urlopu starania były, dzisiaj 36 dc, miesiączki ani widu ani słychu. Okres w miarę regularny 26-29 dni zawsze. Zaczynam wariować, testy negatywne robione co 2 dni. Do lekarza mogę dopiero w poniedziałek... żadnych dolegliwości okresowych czy ciążowych. Miała któraś podobnie?

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś covida ? Bo chyba opóźnia okres, tak kojarzę jak dziewczyny pisały 😔

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2022, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak miałam to najpierw dostałam za szybko o 9-10dni, a teraz mi się opóźnia też tyle:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2022, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 38dc, bylam u lekarza. Dostałam chlormadinon na wywołanie. Lekarz pytał kilka razy czy robiłam test, podczas badania stwierdził, że dziwna sprawa, on tam nic nie widzi i że endometrium ma 15mm. Wszystko książkowo. Pobrał krew żeby sprawdzić na 100 procent czy w ciąży nie jestem. Ma któraś z Was doświadczenie z tymi tabletkami?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ