X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jednak ciaza?
Odpowiedz

Jednak ciaza?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2022, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie! Od około 8 miesiecy staramy się o dzidzie... badania wyszły dobrze, Lekarz zalecił zabieg na drożność jajowodów, niestety korona pokrzyżowała plany... później planowany urlop, ale do rzeczy. Podczas kwarantanny dostałam okres w 19dc 23.04.22, był bardzo skąpy. Oczywiście podczas urlopu starania były, dzisiaj 36 dc, miesiączki ani widu ani słychu. Okres w miarę regularny 26-29 dni zawsze. Zaczynam wariować, testy negatywne robione co 2 dni. Do lekarza mogę dopiero w poniedziałek... żadnych dolegliwości okresowych czy ciążowych. Miała któraś podobnie?

• Angelaaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2022, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś covida ? Bo chyba opóźnia okres, tak kojarzę jak dziewczyny pisały 😔

Maja 06.05.21r ❤️

Alicja 19.11.22r.❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2022, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak miałam to najpierw dostałam za szybko o 9-10dni, a teraz mi się opóźnia też tyle:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2022, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 38dc, bylam u lekarza. Dostałam chlormadinon na wywołanie. Lekarz pytał kilka razy czy robiłam test, podczas badania stwierdził, że dziwna sprawa, on tam nic nie widzi i że endometrium ma 15mm. Wszystko książkowo. Pobrał krew żeby sprawdzić na 100 procent czy w ciąży nie jestem. Ma któraś z Was doświadczenie z tymi tabletkami?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ