jednodniowy okres
-
hej kochane, mam mały problem. Mój okres trwał jeden dzień, teraz drugi dzień niewielkie plamienie. W sumie to nie wiem o co chodzi. @ przyszła w dniu kiedy miała być, ale tak krótko nigdy nie miałam. Zawsze to 4-5 dni. Nie wiem czy jest sens robić test w takiej sytuacji. Miała tak któraś z was??? proszę o opinie i radę.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja bym zrobiła test - moj gin nawet jak mialam 3 dniowy okres ale bardzo skapy kazał zrobic test bo bylo podejrzenie wczesnej ciazy pozatym endometrium bylo pogrubione wiec bylo dobre podejrzenie - niestety okazalo sie ze nie wszytsko sie złuszczyło podczas @ ja bym zrobila test
-
nick nieaktualny
-
Ja mam podobnie. Dziś niby 3 dzień miesiączki ale takiej miesiączki jeszcze nigdy nie miałam. Wczoraj i przedwczoraj krew (jakby mocno wymieszaną z śluzem płodnym) widać było tylko na papierze toaletowym, na podpasce już wygląda na plamienie. Dzisiaj mam bardzo mocne plamienie z jakimiś dziwnymi białymi grudkami.
Robiłam dzisiaj test - negatywny. Bardzo mnie to martwi... -
Hejo laseczki!
Właśnie ja też miała okres jednodniowy, gdzie zwykle trwa 5-6 dni.
Być może - jak wyżej ktoś napisał to objaw prawdopodobnie bezowulacyjnego cyklu, ale od 3 dnia cyklu mam temp 36,8 (przed miałam 36,5), codziennie mocniejsze bóle piersi, delikatne kłucie/łaskotanie jajnika no i stałe uczucie wilgotności przez biały śluz! Póki co, test negatywny (6 dzień cyklu), a 2 dni przed @ miałam śluz jak płodny....Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]
14.12.2016 fasolka -