Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne jednodniowy okres
Odpowiedz

jednodniowy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • my dream Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane, mam mały problem. Mój okres trwał jeden dzień, teraz drugi dzień niewielkie plamienie. W sumie to nie wiem o co chodzi. @ przyszła w dniu kiedy miała być, ale tak krótko nigdy nie miałam. Zawsze to 4-5 dni. Nie wiem czy jest sens robić test w takiej sytuacji. Miała tak któraś z was??? proszę o opinie i radę.

Ania_84 lubi tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobiła test - moj gin nawet jak mialam 3 dniowy okres ale bardzo skapy kazał zrobic test bo bylo podejrzenie wczesnej ciazy :) pozatym endometrium bylo pogrubione wiec bylo dobre podejrzenie - niestety okazalo sie ze nie wszytsko sie złuszczyło podczas @ ja bym zrobila test :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana tak patrze na ten Twoj wykres, a nie bralas pod uwage tego ze mogl on byc bezowulacyjny? wtedy jest bardzo duze prawdopodobenstwo ze @ bedzie bardzo skapa.

• my dream Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no może, rzeczywiście, to całkiem możliwe

mhsvh371pdpt408y.png
  • emotikona Nowa

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie. Dziś niby 3 dzień miesiączki ale takiej miesiączki jeszcze nigdy nie miałam. Wczoraj i przedwczoraj krew (jakby mocno wymieszaną z śluzem płodnym) widać było tylko na papierze toaletowym, na podpasce już wygląda na plamienie. Dzisiaj mam bardzo mocne plamienie z jakimiś dziwnymi białymi grudkami.
    Robiłam dzisiaj test - negatywny. Bardzo mnie to martwi...

8edf133d480c709231abd4ae238411a5.png
  • Olka_91 Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo laseczki!
    Właśnie ja też miała okres jednodniowy, gdzie zwykle trwa 5-6 dni.
    Być może - jak wyżej ktoś napisał to objaw prawdopodobnie bezowulacyjnego cyklu, ale od 3 dnia cyklu mam temp 36,8 (przed miałam 36,5), codziennie mocniejsze bóle piersi, delikatne kłucie/łaskotanie jajnika no i stałe uczucie wilgotności przez biały śluz! Póki co, test negatywny (6 dzień cyklu), a 2 dni przed @ miałam śluz jak płodny....

Ciąża pozamaciczna 07.2015 [*]

14.12.2016 fasolka <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ