Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
MimiM29 wrote:O matko teraz mnie nastraszyłaś.. poza kołataniem nic innego mi nie jest, nie mam zawrotów głowy, duszności, bólu nic z tych rzeczy... Ale może faktycznie się wybiorę na sor...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 20:25
-
MimiM29 wrote:Nic mi innego nie dolega, żadnych innych objawów...
Co do tarczycy wyniki robiłam jakiś czas temu i było ok.✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Choco dobrze prawi, lepiej to sprawdzić, nic się nie stanie a ty będziesz czuła się bezpiecznie. Jeżeli to rzeczywiście cały dzień jest i nie daje ci spokoju to nie ma co kombinować.
siesiepy lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
Do Nas przyszedł mój młodszy brat oglądać FameMMA i czekamy na kebaba 😂
Niaha, Claire, siesiepy, Idawoll, Mart768 lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
ChocoMonster wrote:Tez oglądamy 😂
Kocham tą babską komitywę dziś 💪😇
A pizza też się zalicza do dzisiejszego klanu fastfoodów? Jeśli tak to zbijam Wam piątkę i od razu mówię, że to wina forum! Naczytałam się tyle o tym która dzisiaj co je, że sama zrobiłam się głodna xD
A z tematów bardziej rozmnożeniowych to u mnie małpa czai się za rogiem, także zgodnie z oczekiwaniami w tym miesiącu ^^ChocoMonster, Amunicja, siesiepy, Ancalime lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mój mąż mi zawsze powtarza, że pizza to nie fastfood
Kurczę za mną chodzi jeszcze taki jakiś wypiek, wiecie donut albo inne słodkie, sklep jeszcze godzinę czynny Stary pojechał na męski wypad, nie ma kogo wysłać a w domu tylko owoce i warzywa jak jakaś małpa : P
Mart768, Idawoll lubią tę wiadomość
👩🏼32;
IX 22 BMI 25.2
XI 22 BMI 24.24
nadciśnienie
💊 Ovarin, Dopegyt, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez , wit. C
👨🏽33
IV 22: morfologia 1%, mało żołnierzyków
XII 22: kolejne bad.
💊 Folandrol, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez, Wit. C -
Jemarta wrote:Mój mąż mi zawsze powtarza, że pizza to nie fastfood
Kurczę za mną chodzi jeszcze taki jakiś wypiek, wiecie donut albo inne słodkie, sklep jeszcze godzinę czynny Stary pojechał na męski wypad, nie ma kogo wysłać a w domu tylko owoce i warzywa jak jakaś małpa : PJemarta, Mart768, siesiepy, A-6, Ancalime lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
A słuchajcie, zerknęłam na 1 stronę i widziałam listę polecanych i niepolecanych testów.
Bobotesty faktycznie notorycznie dają cienie zawsze ale mi się kiedyś zdarzyło, że DOZ płytkowy dał drugą kreskę. Normalnie wyraźną, w regulaminowym czasie a ciąży nie było. Ale może to przypadek.
Co jednak z facelle? Kiedyś to były bardzo dobre testy -
Jemarta wrote:Mój mąż mi zawsze powtarza, że pizza to nie fastfood
Kurczę za mną chodzi jeszcze taki jakiś wypiek, wiecie donut albo inne słodkie, sklep jeszcze godzinę czynny Stary pojechał na męski wypad, nie ma kogo wysłać a w domu tylko owoce i warzywa jak jakaś małpa : P
A masz może chleb/chałke, jajka, mleko i cukier i cynamon? To może machnij tosty francuskie na słodko alla churros, a do tego owoce będą też się dobrze nadawać 😁, chyba że masz nutelle pod ręką albo dżem. 👌 -
Kurczę, nieźle dzięki dziewczyny! Jabłka z cynamonem, kocham Was
Sorki Sara ja nie odpowiem, ale są tu znawczynie od FacelleWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 21:10
Sara30, Claire lubią tę wiadomość
👩🏼32;
IX 22 BMI 25.2
XI 22 BMI 24.24
nadciśnienie
💊 Ovarin, Dopegyt, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez , wit. C
👨🏽33
IV 22: morfologia 1%, mało żołnierzyków
XII 22: kolejne bad.
💊 Folandrol, Wit. D 2500IU, Omega 3, Magnez, Wit. C -
Sara30 wrote:A słuchajcie, zerknęłam na 1 stronę i widziałam listę polecanych i niepolecanych testów.
Bobotesty faktycznie notorycznie dają cienie zawsze ale mi się kiedyś zdarzyło, że DOZ płytkowy dał drugą kreskę. Normalnie wyraźną, w regulaminowym czasie a ciąży nie było. Ale może to przypadek.
Co jednak z facelle? Kiedyś to były bardzo dobre testy
Podobnie miałam w październiku… Ja im już nie ufam, a mam 7 w domu, bo zrobiłam zapas… 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 21:16
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Kilka dni temu facelle pokazał mi po 30 sekundach różową kreskę. Była trochę przesunięta w lewo, ale różowa. Poszłam na bete, w międzyczasie zrobiłam drugi test i pokazał cień. Beta oczywiście zerowa.
Podobnie miałam w październiku… Ja im już nie ufam, a m 7 w domu 🙈
To ja takie akcje przerabiałam regularnie z DOZ i bobotestem żółtym. Ale z kolei pink nigdy w życiu nie pokazał nawet cienia z cienia 🫣
Zwariować można z tymi testami 🙈 -
Sara30 wrote:To ja takie akcje przerabiałam regularnie z DOZ i bobotestem żółtym. Ale z kolei pink nigdy w życiu nie pokazał nawet cienia z cienia 🫣
Zwariować można z tymi testami 🙈✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
MimiM29 wrote:Nic mi innego nie dolega, żadnych innych objawów...
Co do tarczycy wyniki robiłam jakiś czas temu i było ok.
Edit. Ale raczej nie utrzymywało mi się to uczucie cały dzień, więc może faktycznie lepiej tego nie bagatelizować skoro u Ciebie to uczucie nie mija.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2022, 21:23
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Sara30 wrote:To ja takie akcje przerabiałam regularnie z DOZ i bobotestem żółtym. Ale z kolei pink nigdy w życiu nie pokazał nawet cienia z cienia 🫣
Zwariować można z tymi testami 🙈
Dlatego najlepiej mieć chociaż dwa różne testy, by w razie ewentualnej kreski upewnić się, ze to nie oszukaniecsiesiepy, Ancalime, Niaha lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Tez oglądamy 😂
Kocham tą babską komitywę dziś 💪😇
Nie da się inaczej xd wszystkie tutaj nakłaniacie do złego 🤣siesiepy lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️