Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
A-6 wrote:Francuskie na słodko? Jaaa, trzeba spróbować 🧐
Sara, przepraszam, ILE bez słodyczy!? 😱 To tak się da??
Kiedyś pochlanialam słodycze ale... W ostatniej ciąży tak mnie odrzuciło, że w tej chwili po 1 kostce czekolady jestem totalnie zmulona, zemdlona itd.
Nie czuję potrzeby, nie jem, nie smakują mi słodycze. Okazjonalnie i symbolicznie zjem odrobinę tortu pod warunkiem, że jest kwaśny.
Myślałam, że to taki ciążowy smaczek ale tak zostało
-
ChocoMonster wrote:Jak stosują ACC wasze chłopy? W jakiej ilości, w jakich dniach?*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:wiesz, ja swojemu po prostu dałam i pił raz dziennie cały czas. chyba coś od początku szczęśliwego cyklu. ja wyszły dwie kreski, to akurat sie kosńczyło opakowanie i więcej nie kupowałam. teraz dostał znowu, raz dziennie plus fertistim.✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
Sara30 wrote:To napewno
Z kolei clearblue elektroniczny nigdy nie zawodzi.
Używałam go już kilka lat temu i naprawdę był wiarygodny
Czy dobrze widzę, że ten test jest jednorazowy i ten jeden kosztuje 70zl? 😲 -
Sara30 wrote:Kiedyś pochlanialam słodycze ale... W ostatniej ciąży tak mnie odrzuciło, że w tej chwili po 1 kostce czekolady jestem totalnie zmulona, zemdlona itd.
Nie czuję potrzeby, nie jem, nie smakują mi słodycze. Okazjonalnie i symbolicznie zjem odrobinę tortu pod warunkiem, że jest kwaśny.
Myślałam, że to taki ciążowy smaczek ale tak zostałowalka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾6 stymulacji letrozolem (5 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔); 7 ⌛ ; 8 🔜
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 2025 IVF - mamy dość
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Ewiwi wrote:oby. w uzyciu wszystko chyba co mozliwe, zastanawiałam się nad NAC, ale sobie daruje bo dzierwczyny mówiły że wydłużył im cykl a tego bym nie chciała. mąż z krzywą miną pije fertistim i od dzisiaj dostał zlecenie od mnie na ACC ( w szczęśliwym cyklu pił). w czawartek mam zaklepaną wizytę u gina, mam nadzieję ze sie skończy bo mówił żeby przyjść zaraz po bo chce zrobić usg. a kolejna za tydzień,teoretycznie niby przed samą owulacją. oby się przydały. na razei mam nadzieję że małpa potrwa tyle co normalnie i będzie normalna a nie jakieś planienie nagle znów, bo mnie coś trafi
U mnie NAC skrócił cykl + przyspieszył owulkę o kilka dni ❤️ -
Niaha wrote:U mnie NAC skrócił cykl + przyspieszył owulkę o kilka dni ❤️*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Ewiwi wrote:wiesz, ja swojemu po prostu dałam i pił raz dziennie cały czas. chyba coś od początku szczęśliwego cyklu. ja wyszły dwie kreski, to akurat sie kosńczyło opakowanie i więcej nie kupowałam. teraz dostał znowu, raz dziennie plus fertistim.
Dla nas ACC Optima też jest wskazany, polepsza śluz w tym czasie
+ Wyczytałam na ovufriend, że Medargin też jest spoko.
Wklejam screena:
Forum›Starając się z pomocą medyczną›Luty przychodzi i ciążę nam przynosi - 💕IN VITRO LUTY 2020💕
Strona 165
Pewnie jak się nie uda u nas w ciągu kilku najbliższych cykli to tego spróbuję.
A ACC Optima właśnie dla nas dzisiaj kupiłam 🥰oloska lubi tę wiadomość
-
a tak ogólnie to miałam przerypane dwa dni. wczoraj do kompletu pralka przestała działać, po wielu bojach i zabawach w mechanika zrobiona własnymi siłami. Dzisiaj pogoda stwierdziła iż w dupie ma nasze plany, i w nieco deszczowej aurze kończylismy z synem próg w moim aucie. przedwczoraj synowa uderzyła się w ręke, okazało się że kość pęknięta.prawa ręka wyłączona z użytku. więc biedna nie może nic zrobić. dzisiaj ogarnęlam jej trochę co mogłam, po niedzieli mam z nią pojeździć. a teraz siedzę i nadrabiam swoją robotę, bo czas goni*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
ChocoMonster wrote:Jak stosują ACC wasze chłopy? W jakiej ilości, w jakich dniach?
izzy91, ChocoMonster lubią tę wiadomość
-
Ewiwi
Dobrze Cię tu dzisiaj widzieć z dobrą informacją po ostatniej wiadomości. Trzymam kciuki za nowy cykl o pomyślnym przebiegu.Ewiwi, ChocoMonster lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
A-6 wrote:Francuskie na słodko? Jaaa, trzeba spróbować 🧐
Sara, przepraszam, ILE bez słodyczy!? 😱 To tak się da??siesiepy, A-6 lubią tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:a tak ogólnie to miałam przerypane dwa dni. wczoraj do kompletu pralka przestała działać, po wielu bojach i zabawach w mechanika zrobiona własnymi siłami. Dzisiaj pogoda stwierdziła iż w dupie ma nasze plany, i w nieco deszczowej aurze kończylismy z synem próg w moim aucie. przedwczoraj synowa uderzyła się w ręke, okazało się że kość pęknięta.prawa ręka wyłączona z użytku. więc biedna nie może nic zrobić. dzisiaj ogarnęlam jej trochę co mogłam, po niedzieli mam z nią pojeździć. a teraz siedzę i nadrabiam swoją robotę, bo czas goni
-
Bezimienna wrote:O, to jest plaga zepsutych pralek. Moja się całkowicie wyłączyła w trakcie prania, i zapomnij, że ruszyła. Czekało mnie awaryjne otwieranie blokady, wody, płukanie ręczne i wyciskanie prania w południe. Czekam na serwis.🙈*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
Niaha wrote:Czy dobrze widzę, że ten test jest jednorazowy i ten jeden kosztuje 70zl? 😲
Plus był jego taki, że jak na zwykłych sikancach wychodziły cienie cienia a na nim brak ciąży to ciąży nie było. Natomiast gdy ciąża faktycznie była, to na sikancach był cień cienia a na nim jasno 1-2.
Nigdy mi się nie pomylił.
Ale już w Polsce go nie kupowałam.
Jednak wydaje mi się, że jest tańszy. W Rossmanie jest clearblue napewno i chyba w granicach 20-25 zł (coś mi dzwoni ale nie wiem gdzie) jednak nie wiem czy to ten elektroniczny czy zwykły z plusem -
Ewiwi wrote:hej,nie dam rady was nadrobić. wczoraj coś zaczęło plamić, dzisiaj się rozkręciło.więc @Choco możesz mi wpisać @. zobaczymy co dalej05.2019r- 7tc💔
06.2020r- Nasze szczęście Synuś💙
19.11- ⏸️cień cienia 10dpo🍀
21.11- beta 56.1mIU/ml 12dpo🙏 prg 32,3ng/ml
07.12- mamy ❤6+1
21.12- 1,69cm kropka ❤8+1
19.01- prenatalne 🙏 niskie ryzyka , 6,27cm szczęścia ❤12+2
24.03- połówkowe🙏wszystko prawidłowo/455g🩷21+3
23.05- usg III trym- Mamy już 1730g panienki 🩷30+0
25.07- Nasze drugie szczęście Córeczka 🩷 39+0
⏰️13:07
⚖️3000g
🪈54cm