Jesienią stosujemy pozycje różnorodne 🧘🏼♀️ by Staremu lulok dygnął w dni płodne 🙋🏼♂️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewiwi wrote:@siesiepy to błuskawica. ale bym się smiała,jakby wizyta nie byla potrzebna
Darmo to uczciwa cena.Chociaż sprawdzę co tam u mnie w środku się dzieje, może jakaś owu wpadnie na USG.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2022, 14:06
Ancalime lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, encorton, luteina
30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Siesiepy, ja jestem z Wro i dobrze o M. Jakubów mówią. Słyszałam, że jest specyficzny w obyciu, ale bardzo dobry specjalista. Ginekolog i endokrynolog, więc może spojrzy szerzej
siesiepy lubi tę wiadomość
27.03.2023 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙
11.12.2024 (40+6) 4300 g, 55 cm👣 Eliza 🩷 -
siesiepy wrote:Sara dużo zdrówka dla Ciebie i młodej! Co Was nie zabije, to Was jeszcze bardziej wzmocni, o ile to możliwe!
Mela witaj, byle nie na długo! Super, że rozpoczęłas diagnostykę. Życzę Ci, abyś znalazła powód niepowodzeń i oby droga do rozwiązania problemu była szybka, krótka i bezbolesna.Według mnie poznanie problemu jest dużo lepsze, niż trwać w zawieszeniu nie wiedząc o nim - w końcu on cały czas jest, tylko o nim nie wiecie. Życzę Ci powodzenia.
Ancalime czemu uważasz że teraz masz też bezowulacyjny? Wygląda na razie obiecująco, temperatura rośnie po piku LH. Redukcja wagi myślę na pewno może poprawić równowagę hormonalną, oby w jak największym stopniu.Spróbuj wdrożyć aktywność fizyczną jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, to też na pewno pomoże i na wagę, i na płodność i na nastrój. Posłuchaj sobie podcastów z pierwszej strony Kasi o Hormonach. Pamiętaj, że sama redukcja, jeśli jest spora, to też stresor dla organizmu i może w okresie zrzucania kilogramów niekorzystnie wpływać na organizm i owulacje. Nie wiem jak dużą masz redukcję.
Jemarta ja swojemu daję przez wzgląd na to, że ma chłop strasznie dużo stresu. Je dwie tabletki dziennie (1200mg).
Claire wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego najważniejszego.
Mam już wyniki moczu. Wszystko gra i buczy, nic mi nie jest.Estradiol i prolaktyna pewnie będa jutro.
Udało mi się odebrać telefon od Invicty. Umówiłam sie na 2.12 doktor Mirosław Jakubów. Kompletnie nie mogłam znaleźć o nim opinii, więc może ktoś coś?
Chłopa już poinformowałam, że w jakąś grudniową sobotę umawiam go na nasienie. Tego 2.12 nie musi ze mną jechać, spróbuję umówić sobie wtedy jeszcze dermatologa i endokrynologa w tym terminie, żeby nie jeździć jak wariat kilka razy. Może się uda.
Jeszcze nie odwoływałam wizyty w Invimedzie, co najwyżej przesunę ją na koniec stycznia i najwyżej wybiorę sobie wtedy która klinika bardziej mi odpowiada.
Co do mojej redukcji - zrzuciłam 20 kg, zostało mi 12 kg do BMI w normie 😇. Niestety swojego czasu stan psychiczny pozbawił mnie chęci do czegokolwiek, a na pewno dbania o siebie.
A jak się zapatruje Twój na badanie nasienia? Mój się zgodził, powiedział że nie ma sprawy - ale ciągle czasu brak 😑.SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Ancalime wrote:Siesiepy, bo nie było skoku temperatury. A mąż wyjezdza dziś, więc nawet jak później będzie to nam to nic nie da - wraca dopiero w wigilię rano. Stąd frustracja.
Co do mojej redukcji - zrzuciłam 20 kg, zostało mi 12 kg do BMI w normie 😇. Niestety swojego czasu stan psychiczny pozbawił mnie chęci do czegokolwiek, a na pewno dbania o siebie.
A jak się zapatruje Twój na badanie nasienia? Mój się zgodził, powiedział że nie ma sprawy - ale ciągle czasu brak 😑.obecnie ważne 55 kg, 168 cm wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2022, 14:15
Ancalime, Ewiwi, dominikawa, siesiepy, Bambi92, Kil, Emka06, Anett93, Mart768, Vivico lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Karo1234 wrote:Siesiepy, ja jestem z Wro i dobrze o M. Jakubów mówią. Słyszałam, że jest specyficzny w obyciu, ale bardzo dobry specjalista. Ginekolog i endokrynolog, więc może spojrzy szerzej
Poza jedną ginekolog na NFZ w poprzednim miejscu zamieszkania, cały czas chodzę do starszych, specyficznych mężczyzn ginekologów.
Dzięki, trochę mi lżej na serduchu i mam pozytywne nastawienie. 😌
W Ivimedzie w razie czego jestem zapisana do dr Żórawskiego, więc byłby kolejny do kolekcji. 😂
Ancalime, odkąd endokrynolog przebadała mnie prawie całą wzdłuż i wszerz i zaleciła klinikę z badaniami nasienia, to chyba pogodził się ze swoim losem, trochę jeszcze udaje marudę, ale nie ma nic przeciwko.Chciałam go pocieszyć, że znajdę mu fajną babeczkę androloga/urologa na macanko sprzętu, ale jak na złość ani w Invimedzie, ani w Invicta nie mają babeczek haha.
Ancalime lubi tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
ChocoMonster wrote:Kochana ja zrzuciłam 30 kg, od 3-4 miesięcy utrzymuje wagę, da się
obecnie ważne 55 kg, 168 cm wzrostu
Dzielna kobieta ❤️🔥💪🏼podziwiam! Miło wiedzieć, że i w tej walce nie jestem sama - udeptałaś mi drogę 🙂
Ja te 20 kg trzymam i coś nie chce dalej iść. Ale przestałam trenować i niestety mniej trzymam dietę z niskim IG. Muszę wrócić na dobre tory 😇.siesiepy, ChocoMonster lubią tę wiadomość
-
Ancamile może nie było spektakularnego skoku ale aktualne poziomu temperatury są wyższe niż były wcześniej. Może nie wszystko stracone i temperatura sobie dalej będzie rosła?
Swoją drogą bardzo niskie masz temperatury na początku cyklu.
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
a jak wasze sapomopocucie dzisiaj? ja się czuje jak mnie coś zjadło, wypluło i znowu zjadło
sama nie wiem czy chcę spać, jeść czy nie wiem co
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
ChocoMonster wrote:Kochana ja zrzuciłam 30 kg, od 3-4 miesięcy utrzymuje wagę, da się
obecnie ważne 55 kg, 168 cm wzrostu
Stosujesz jakąś konkretną dietę/pomoc dietetyka?
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Ewiwi wrote:a jak wasze sapomopocucie dzisiaj? ja się czuje jak mnie coś zjadło, wypluło i znowu zjadło
sama nie wiem czy chcę spać, jeść czy nie wiem co
Poćwiczyć dzisiaj muszę w końcu a kompletnie mocy żadnej nie mam. 🙄Ewiwi lubi tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
siesiepy wrote:Zmęczona. 🥴 Praktycznie nie spałam, a jak już to śniło mi się że rakiety spadają na nasz budowany dom, a ubezpieczenie chociaż jest na kwotę kredytu, to wiadomo że drugie tyle włożyliśmy że środków własnych... 🙈🙈🙈
Poćwiczyć dzisiaj muszę w końcu a kompletnie mocy żadnej nie mam. 🙄
Siesiepy ja miałam w ubiegłym tygodniu przez 4 noce pod rząd jakieś koszmary, skończyło się tym, że szybko wstałam z łóżka i wpadłam w drzwi 😐
Dopiero jak dostałam okres to udało mi się spać bez snów. Masakra, też tak macie?
Ja mam ogromnego lenia od wczoraj. Nie wiem czy to studia weekendowe, czy co, ale serio, nawet palcem mi się nie chce ruszyc 🙈🙈dominikawa lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08.2024, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
siesiepy wrote:Sara dużo zdrówka dla Ciebie i młodej! Co Was nie zabije, to Was jeszcze bardziej wzmocni, o ile to możliwe!
Mela witaj, byle nie na długo! Super, że rozpoczęłas diagnostykę. Życzę Ci, abyś znalazła powód niepowodzeń i oby droga do rozwiązania problemu była szybka, krótka i bezbolesna.Według mnie poznanie problemu jest dużo lepsze, niż trwać w zawieszeniu nie wiedząc o nim - w końcu on cały czas jest, tylko o nim nie wiecie. Życzę Ci powodzenia.
Ancalime czemu uważasz że teraz masz też bezowulacyjny? Wygląda na razie obiecująco, temperatura rośnie po piku LH. Redukcja wagi myślę na pewno może poprawić równowagę hormonalną, oby w jak największym stopniu.Spróbuj wdrożyć aktywność fizyczną jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, to też na pewno pomoże i na wagę, i na płodność i na nastrój. Posłuchaj sobie podcastów z pierwszej strony Kasi o Hormonach. Pamiętaj, że sama redukcja, jeśli jest spora, to też stresor dla organizmu i może w okresie zrzucania kilogramów niekorzystnie wpływać na organizm i owulacje. Nie wiem jak dużą masz redukcję.
Jemarta ja swojemu daję przez wzgląd na to, że ma chłop strasznie dużo stresu. Je dwie tabletki dziennie (1200mg).
Claire wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń, a zwłaszcza tego najważniejszego.
Mam już wyniki moczu. Wszystko gra i buczy, nic mi nie jest.Estradiol i prolaktyna pewnie będa jutro.
Udało mi się odebrać telefon od Invicty. Umówiłam sie na 2.12 doktor Mirosław Jakubów. Kompletnie nie mogłam znaleźć o nim opinii, więc może ktoś coś?
Chłopa już poinformowałam, że w jakąś grudniową sobotę umawiam go na nasienie. Tego 2.12 nie musi ze mną jechać, spróbuję umówić sobie wtedy jeszcze dermatologa i endokrynologa w tym terminie, żeby nie jeździć jak wariat kilka razy. Może się uda.
Jeszcze nie odwoływałam wizyty w Invimedzie, co najwyżej przesunę ją na koniec stycznia i najwyżej wybiorę sobie wtedy która klinika bardziej mi odpowiada.
NAC u facetów działa na stres? Mój ma mega stresów w pracy…
-
Dziewczyny, czy da się jakoś inaczej wrzucić zdjęcie aniżeli przez stronę podana na 1str? Niestety nie działa mi możliwość wybrania bbcode🤔
-
Kil wrote:NAC u facetów działa na stres? Mój ma mega stresów w pracy…
Kil lubi tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
siesiepy wrote:Ile czasu Ci to zajęło?
Stosujesz jakąś konkretną dietę/pomoc dietetyka?
siesiepy, Ancalime lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualny
-
Spójrzcie proszę na ten test😅
Wiem, że nie jest to pik, ale nie wiem jak go traktować 🤔
Zważając na to, że te testy wybarwiają się tragicznie, przy wcześniejszych nawet kontrolna była blada.
Druga rzecz jest taka, że nie zachowałam tez higieny robienia testu, bo nie planowałam go robić, tak o coś mnie tknęło😂
No i trzecie to, to że temp dziś trochę spadła a od wczoraj czuje jajniki/ ból owulacyjny.
Myślicie, że owulka dopiero nadciągnie?
https://naforum.zapodaj.net/b423c541cbf1.jpg.html -
Halo halo, to kto chętny prowadzić grudniowy wątek? 😈 I dawać tytuły. Za tydzień wypadałoby już coś powoli zakładać.
🦌🎄
Staraczka027, Zosis, czarneniebo, Idawoll, Mart768 lubią tę wiadomość
9 x letrozol ❌
29♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
-
Bialeekk wrote:Spójrzcie proszę na ten test😅
Wiem, że nie jest to pik, ale nie wiem jak go traktować 🤔
Zważając na to, że te testy wybarwiają się tragicznie, przy wcześniejszych nawet kontrolna była blada.
Druga rzecz jest taka, że nie zachowałam tez higieny robienia testu, bo nie planowałam go robić, tak o coś mnie tknęło😂
No i trzecie to, to że temp dziś trochę spadła a od wczoraj czuje jajniki/ ból owulacyjny.
Myślicie, że owulka dopiero nadciągnie?
https://naforum.zapodaj.net/b423c541cbf1.jpg.html
Wydaje mi się, że dopiero będzieBialeekk lubi tę wiadomość